Feci kaza! Anne ve kızı hayatını kaybetti

Feci kaza! Anne ve kızı hayatını kaybetti

Yapılan uyarılara rağmen trafik kazaları can almaya devam ediyor. Çorum-İskilip karayolunda bir otomobil ile ticari aracın çarpışmasıyla meydana gelen kazada 5 kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan anne ve kızı hayatını kaybetti. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Feci kaza Çorum-İskilip karayolunda meydana geldi. Otomobil ile hafif ticari araç Kızılırmak Köprüsü üzerinde kafa kafaya çarpıştı.

eeeeeeee.jpg

Kazada otomobil sürücüsü ve kızları Eylül ile Elif Baskın, ticari araç sürücüsü ve yanında bulunan İsmail Başar yaralandı.

corum-da-feci-kaza-anne-ve-kizi-hayatini-kaybetti-17279020-3049-m.png

ANNE VE KIZI HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

İhbar üzerine kaza yerine ambulans ve itfaiye ekipleri gönderildi. Yaralılar sağlık ve itfaiye ekipleri tarafından araçlardan çıkarıldı.

Olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve İskilip Devlet Hastanesi'ne gönderildi. Yaralılardan Nazlı Baskın ve kızı Eylül Baskın hayatını kaybetti. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

9159816.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN