Edanur Gezer'in ölümüyle ilgili yeni gelişme: Teslim oldu

Edanur Gezer'in ölümüyle ilgili yeni gelişme: Teslim oldu

Küçükçekmece'de bir parkta çukura düşüp boğulan küçük Eda Nur Gezer'in ölümüyle ilgili firari olan İstanbul Ağaç ve Peyzaj A.Ş. Genel Müdürü Ali Sukas teslim oldu. Sukas, adli kontrol talebiyle hakimliğe sevk edildi.

İstanbul Küçükçekmece'de yaşanan ve 5 yaşındaki Edanur Gezer'in hayatını kaybetmesiyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ekiplerinin parkta gerçekleştirdiği kazı çalışmaları sonucu oluşan su birikintisine düşen küçük Edanur, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. Olayın ardından Küçükçekmece Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında, İBB iştiraki olan İstanbul Ağaç ve Peyzaj A.Ş.'nin üst düzey yöneticileri hakkında gözaltı kararı çıktı.

1 KİŞİ TUTUKLANMIŞTI

Soruşturma derinleşirken, aralarında İstanbul Ağaç ve Peyzaj A.Ş. Genel Müdürü Ali Sukas'ın da bulunduğu dört kişi hakkında gözaltı kararı verildi. Operasyonlar sonucunda üç kişi gözaltına alındı ve şüphelilerden biri çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili aranan son şüpheli olan Ali Sukas ise bugün savcılığa teslim oldu.

Ali Sukas şüpheli sıfatıyla savcılığa ifade verdi. İfade işlemi tamamlan Ali Sukas adli kontrol talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN