Cem Garipoğlu’nun ellerindeki morarmanın nedeni ortaya çıktı! O detay tüm düğümü çözecek

Cem Garipoğlu’nun ellerindeki morarmanın nedeni ortaya çıktı! O detay tüm düğümü çözecek

Cem Garipoğlu’nun otopsi raporları ve görüntüleri olay oldu. 2009 yılındaki kan donduran Münevver Karabulut cinayetinin katil zanlısı Cem Garipoğlu’nun otopsi görüntülerindeki morluklar dikkat çekerken, nedeni de ortaya çıktı…

15 yıl önce Münevver Karabulut’u cani bir şekilde katleden Cem Garipoğlu’nun hem otopsi fotoğrafları hem de cezaevinde intihar ettiği ileri sürülen 10 Ekim günü son anlarına dair görüntüler peş peşe ortaya çıkmıştı.

Fotoğraflarda, Garipoğlu’nun ellerindeki morarmalar ise tartışma konusu oldu. İki el parmağında da görülen morarmaların nedeni ise ortaya çıktı ve onların siyah mürekkep lekesi olduğu belirlendi. Soruşturma birimleri yaptıkları incelemelerde bu lekelerin, Silivri 5 Nolu L Tipi Cezaevi F Blok F3 Alt koğuşunda kalan Garipoğlu'nun resim çalışmaları kapsamında olmuş olabileceği ihtimali üzerinde duruyor.

yeni-proje-30.jpg

RESİM KURSU FAALİYETLERİNE KATILMIŞTI

Sabah Gazetesi’nde yer alan habere göre, Garipoğlu’nun otopsi fotoğrafları ve cezaevinde intihar ettiği söyleyen 9-10 Ekim 2014 tarihine dek vaktini nasıl geçirdiğine dair öğrenilen bilgilere göre, Garipoğlu'nun koğuşunda 3 yaşam odası, 1 hobi odası, 1 mutfak ve avlu yer alıyordu.

Garipoğlu'nun 4 Ekim 2013- 30 Aralık 2014 arasında düzenlenen F Bloktaki iş atölyesindeki resim kursu faaliyetlerine bile katıldığı ortaya çıkmıştı.

yeni-proje-29.jpg

CEM GARİPOĞLU GERÇEKTEN ÖLDÜ MÜ?

Katil zanlısı Garipoğlu’nun gerçekten ölüp ölmediğinin netleşmesi için Karabulut ailesi Cem Garipoğlu’nun mezarının açılmasını (fethi kabir) talep etti. Fakat savcılık ve Adalet Bakanlığı bu talebi reddetti.

Cem Garipoğlu’nun babası Nida Garipoğlu da geçtiğimiz aylarda mezarın açılması ve tartışmaların son bulması için savcılıktan talepte bulunmuştu. Soruşturmayı yürüten Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı, İstanbul Adli Tıp Kurumu Başkanlığı'ndan Cem Garipoğlu'nun otopsi işlemi sırasında yapılan işlemlere ait fotoğrafları ve video kayıtlarının hazırlanıp savcılığa gönderilmesini istedi ve dosyaya bilirkişi atadı.

Bilirkişi de otopsi görüntülerini izleyerek dökümünü yaptı ve savcılığa sundu. Savcılıktan mezarın açılıp açılmamasıyla ilgili çıkacak karar düğümü çözecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN