Cem Garipoğlu’nun cezaevindeki son görüntüsü ortaya çıktı

Yaklaşık 14 yıl önce Türkiye'yi sarsan Münevver Karabulut cinayeti yeniden gündemde. İntihar ettiği açıklanan katil Cem Garipoğlu'nun mezarının açılması beklenirken cezaevinde intihar etmeden önceki son görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde Garipoğlu'nun koridorda yürüdükten sonra görüntüden kaybolduğu görülüyor.

Cem Garipoğlu, 2009 yılında Münevver Karabulut’u Bahçeşehir’deki villasında vahşice katletti. Tam 197 gün boyunca firar etti. Aylar sonra avukatı tarafından polise teslim edilen Garipoğlu, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Türkiye’yi sarsan cinayetin katil zanlısı, 2014’te cezaevinde hayatına son verdi ancak hakkındaki tartışmalar son bulmadı. Ölen kişinin Cem Garipoğlu olmadığına dair iddialar, kamuoyunda yıllardır bitmedi.

Karabulut ailesi, Cem Garipoğlu'nun mezarının açılarak (fethi kabir) tartışmaların son bulmasını istedi. Ancak hem savcılık hem de Adalet Bakanlığı talebi reddetti. Son olarak Cem Garipoğlu'nun babası Hayyam Garipoğlu da savcılığa başvurarak mezarın açılmasını ve kamuoyunun bu tartışmaya bir son vermesini talep etti.

Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, Adli Tıp Kurumu Başkanlığı’ndan Cem Garipoğlu’nun otopsi sırasında yapılan işlemlerine ait fotoğraflar ve video kayıtlarının hazırlanıp gönderilmesi istenerek dosyaya bilirkişi atanmıştı.

İNTİHAR ETMEDEN ÖNCEKİ SON GÖRÜNTÜLERİ

Cezaevindeyken intihar eden Cem Garioğlu’nun intihar etmeden önceki son görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde Cem Garipoğlu, 9 Ekim’i 10 Ekim’e bağlayan gece koridorda göründüğü ve birkaç tur attıktan sonra görüntüden kaybolduğu görülüyor. Görüntünün sonunda ise infaz koruma memurlarının Garipoğlu’nun kaldığı odanın kapısının önünde bekledikleri görülüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN