Çelik kafeslerde beslediği kuşlarının başında nöbet tutuyor! Fiyatlarını duyan inanamadı: "11 Bin Euro verdiler satmadım"

Çelik kafeslerde beslediği kuşlarının başında nöbet tutuyor! Fiyatlarını duyan inanamadı: "11 Bin Euro verdiler satmadım"

İstanbul'da bir vatandaş çelik kafeslerde beslediği güvercinlerin başında resmen nöbet tutuyor. Güvercinlerin fiyatı duyanları şaşkına çevirirken söz konusu vatandaş binlerce Euro’ya bile güvercinlerini satmıyor. İşte detaylar…

İstanbul Pendik’te tam 7 yaşından beri güvercin besleyen Metin Karabulut, neredeyse 43 yıldır güvercinlerini gözünden sakınarak büyütüyor. Öyle ki güvercinleri ine özel olarak yaptığı çelik kafeslerde gece gündüz nöbet tutuyor. Şu ana kadar kuşlarıyla 7 şampiyonluk ve 24 kupa kazanan Karabulut, akşam birçok ülkeden güvercinlerini satın almak isteyen kişilerin tekliflerini kabul etmediğini belirtiyor. Hatta Rusya’dan gelen 11 bin Euro’luk reddettiğini söylüyor.

yeni-proje-20.jpg

BİNLERCE EURO’LUK TEKLİFİ GERİ ÇEVİRDİ

Pendik’te 43 yıldır güvercin besleyen Metin Karabulut, “7 yaşından beri kuş besliyorum. Profesyonel olarak ise yaklaşık olarak 10 yıldır bu işle ilgileniyorum. Şu ana kadar 24 adet kupa kazandık. 7 kez şampiyon olduk. Bu sene inşallah bu kuş ile dünya rekorunu kıracağız. 4 kupada şampiyon oluyoruz, düzenlenen şampiyonalar var. Şampiyonalarda gelecek başarı sonrası yüz yılın kuşu olacak. Çünkü bugüne kadar bu kadar birincilik kupasını alan başka bir kuş olmadı. Rusya’da bir kişi ulaştı. 11 bin Euro verdiler, satmayı düşünmedik. Anne babasına da araba teklif ettiler vermedik. Güvercinimiz Mardin kuşu, 4 saat ayakta kalıyor. 40’ın üzerinde sefer yapıyor. Makine gibi düşünün, kurulu saat gibi bu özelliği soyundan geliyor. Aynı soydan süper star kuşlar uçurduk. Bu kuşlardan kimsede yok, kimsenin çalmaması nöbet tutuyoruz. Güvenlik kamera sistemlerimiz var. Yuvaları çelik kasalardan yapıldı” diye konuştu.

yeni-proje-21.jpg

yeni-proje-22.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN