Burası Amerika değil Türkiye! Türkiye'nin en zehirli yaratığı o ilimizde görüldü. Boyu tam 2 metre, soktuğu gibi felç ediyor

Burası Amerika değil Türkiye! Türkiye'nin en zehirli yaratığı o ilimizde görüldü. Boyu tam 2 metre, soktuğu gibi felç ediyor

Son dönemde yılan haberleri peş peşe gelmeye devam ediyor. Özellikle havaların ısınmasıyla yer altından çıkan yılanlar korku saçmaya devam ediyor. Ülkemizde de sıklıkla görülen yılan vakalarına bir yenisi daha eklendi. Burası Amerika değil Türkiye! Boyu tam 2 metre boyunda. Dünyanın en zehirli yılanlarından biri. Soktuğu gibi anında felç ediyor. Uzmanlar üstüne basa basa uyardı. O ilimizde istila başladı.

Havaların ısınmasıyla birlikte kış uykusunda olan yılanlar korku saçmaya devam ediyor. Ülkemizde sıklıkla görülen yılan vakalarına bir yenisi daha eklendi. Gelen son görüntüler bölge halkını şaşkına çevirdi. Burası Amerika değil Türkiye! Türkiye'nin en zehirli yaratığı o ilimizde görüldü. Boyu tam 2 metre, soktuğu gibi felç ediyor. Uzmanlar üstüne basa basa uyardı. O ilimizde istila başladı, sakın çıkmayın.

BURASI AMERİKA DEĞİL TÜRKİYE

Elazığ'dan gelen görüntüler herkesi şoke etti. Boş arazide çıkan korkutucu yaratık vatandaşları ayaklandırdı. Tam 2 metre boyunda olan zehirli yaratık herkesi korkuttu. Uzmanlar acil durum uyarısında bulundu.

yeni-proje-2024-05-08t141312-336.jpg

TÜRKİYE'NİN EN ZEHİRLİ YILANI! TAM 2 METRE BOYUNDA

Olay, Elazığ’ın merkeze bağlı Ancuz köyünde yaşandı. Şerif Kılıç isimli vatandaş, boş bir arazide gezerken otların arasında kenetlenmiş bir şekilde yaklaşık 2 metre uzunluğundaki yılanı fark etti. Bunun üzerine cep telefonu ile yılanı görüntüleyen Kılıç’ın konuşması dinleyenleri güldürdü.

Kılıç, yılanı görünce, "Ahtapot Necdet, kobra Necdet. Görüyorsunuz anlatmaya gerek yok" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN