Babacan'dan 29 Ekim mesajı: 'Cumhuriyetimizi güçlü bir ekonomiye kavuşturacağız'

Babacan'dan 29 Ekim mesajı: 'Cumhuriyetimizi güçlü bir ekonomiye kavuşturacağız'

Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayan DEVA Partisi lideri Ali Babacan, "Cumhuriyetimizi 100. yaşında güçlü bir ekonomiye, itibarlı bir dış politikaya ve özgürlükçü bir demokrasiye kavuşturacağız" ifadelerini kullandı.

Türkiye Cumhuriyeti'nin 99. kuruluş yılı coşkuyla kutlanıyor. Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde, milletin azmi ve kararlığıyla zaferle sonuçlanan İstiklal Harbi, 29 Ekim 1923 tarihinde cumhuriyetin ilan edilmesiyle nihayete erdi.

"İYİ Kİ DOĞDUN CUMHURİYET!"

Bugün 99. kez kutlanan Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla siyasiler de mesaj yayınladı. Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, sosyal medyadan paylaştığı mesajda şunları söyledi:

"İyi ki doğdun Cumhuriyet! 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı kutluyor, kurucu cumhurbaşkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü rahmetle anıyorum. Cumhuriyetimizi 100. yaşında güçlü bir ekonomiye, itibarlı bir dış politikaya ve özgürlükçü bir demokrasiye kavuşturacağız."

ali-babacan-cumhuriyet-mesaji-twitter.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN