Ankara Kitap Fuarı'nda sürpriz buluşma: Arınç ve Beşikçioğlu bir arada

Ankara Kitap Fuarı'nda sürpriz buluşma: Arınç ve Beşikçioğlu bir arada

Ankara Kitap Fuarı’nda sürpriz buluşma gerçekleşti. Gazeteci Ömer Şahin’in imza gününde TBMM eski Başkanı Bülent Arınç ile “Behzat Ç” karakteriyle tanınan Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu bir araya geldi.

Ankara Kitap Fuarı'nda gerçekleşen sürpriz bir buluşma, kitapseverlerin büyük ilgisini çekti. Gazeteci Ömer Şahin’in imza gününde, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin eski Başkanı Bülent Arınç ile popüler "Behzat Ç" karakteriyle tanınan Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu bir araya geldi.

basliksiz-7.jpg

Etkinlikte, Şahin’in kitaplarını imzaladığı standı ziyaret eden Beşikçioğlu, okurların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Sohbet havasında geçen buluşmada, Bülent Arınç, Erdal Beşikçioğlu’na kendi hayatını anlatan "Küçük Erbakan" ve "Başkan Arınç" adlı kitaplarını imzalayarak hediye etti.

basliksiz-5.jpg

Bu özel ve beklenmedik buluşma, fuarın en çok konuşulan anlarından biri oldu ve her iki ismin de edebiyat ve siyaset dünyasındaki etkileşimleri, katılımcılar tarafından büyük bir ilgiyle takip edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN