AFAD o illeri uyarmıştı! Selin bilançosu ağır oldu: Kayıp 5 kişi hala aranıyor

AFAD o illeri uyarmıştı! Selin bilançosu ağır oldu: Kayıp 5 kişi hala aranıyor

AFAD, beklenen yoğun yağış için vatandaşlara SMS atarak uyarıda bulundu! AFAD Başkanı Okay Memiş, yağışın yoğun olduğu Kırklareli'ye giderek çalışmaları yerinde takip ederken, sele kapılan 2 vatandaşın hayatını kaybettiği de öğrenildi...

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Kırklareli ile Muğla'ya 'turuncu', Edirne ile Tekirdağ'a ise 'sarı' kodlu yağış uyarısında bulundu.

Vatandaşlara SMS atan AFAD, ani sel, su baskını, yıldırım, fırtına, çatı uçması ve ulaşımdaki aksamalara karşı dikkatli olunması gerektiğinin altını çizdi.

p-h-6-1.jpg

5 KİŞİ KAYIP

Kırklareli'de etkili olan sel felaketinin ardından Demirköy Belediye Başkanı Recep Gün, "Turistik kamp alanında 5 kişiden haber alınamıyor. 5 kaybımız var, aramalar sürüyor" açıklamasını yaptı.

p-h-6-2.jpg

Ayrıca Kırklareli Valisi Birol Ekici de, Demirköy'de selden dolayı kaybolan 2 vatandaşın cansız bedenine ulaşıldığını, 4 kişi için başlatılan arama kurtarma çalışmalarının da devam ettiğini açıkladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN