7 aylık hamile karısını satırla katletti! Küçük torunuyla kayıplara karıştı

7 aylık hamile karısını satırla katletti! Küçük torunuyla kayıplara karıştı

8 ay önce cezaevinden çıkan cani, 7 aylık hamile karısını satırla katletti. M.B. cinayetin ardından o sırada evde bulunan 5 yaşındaki torununu da yanına alarak kayıplara karıştı.

Olay, Mersin'in Tarsus'ta yaşandı. İddiaya göre, 45 yaşındaki M.B., tartıştığı 41 yaşındaki 3 çocuk annesi eşi Serap Biçer'i satırla öldürdü.

5 YAŞINDAKİ TORUNUNU DA ALARAK KAÇTI

Şüpheli koca, o sırada evde bulunan 5 yaşındaki torunu S.B.'yi alıp kaçtı. İhbar üzerine üzerine olay yerine polis ekipleri gönderildi. Polis ekipleri eve geldiğinde kadının cesedi ile karşılaştı. Olay yerine gelen Serap Biçer'in yakınları fenalık geçirdi.

ggggffff.jpg

7 AYLIK HAMİLEYDİ

Polis incelemesinin ardından 7 aylık hamile olduğu öğrenilen kadının cesedi morga kaldırıldı.

TAKSİCİYİ GASP EDİP ÖLDÜRMÜŞ

Karısını öldürüp, torununu alıp kaçan şüpheli M.B.'nin daha önce bir taksiciyi gasp edip öldürdüğü öğrenildi. 20 yıldan fazla cezaevinde kalan şüpheli 8 ay önce tahliye edildi.

8449816.jpg

Emniyet ekipleri şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Öte yandan; Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu'nun (TKDF) raporuna göre 2023 yılının ilk 10 ayında 350 kadın, erkekler tarafından katledildi. Yaşamını yitiren 107'i kadının ölüm nedeni “şüpheli ölüm”, 243 kadının ölüm nedeni ise “kadın cinayeti” olarak kayıtlara geçti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN