Bu devirde böyle fırsat bir daha gelmez! Togg bu kampanyayla peynir ekmek gibi satacak: Kampanya artık tüm modellere uygulanıyor

Bu devirde böyle fırsat bir daha gelmez! Togg bu kampanyayla peynir ekmek gibi satacak: Kampanya artık tüm modellere uygulanıyor

Yerli otomobil Togg almak için yeni fırsatlar bekleyenlere müjde! Bu devirde böylesi bir fırsat kolay kolay gelmez. Söz konusu bu kampanya ile Togg, resmen peynir ekmek gibi satacak. İşte konuya ilişkin detaylar…

ZEYNEP ORHAN

Otomotiv sektöründeki gelişmeler hız kesmeden devam ederken piyasa rekabeti asla durulmuyor. Dünyaca ünlü modeller yeni kampanyalarla müşterileri cezbetmeye çalışırken bir kampanyada yerli otomobil Togg tarafından geldi. Otomobil sahibi olmak isteyen vatandaşlar bu kampanya sayesinde rahat bir nefes alabilecek.

Otomobil sektöründe yerli üretim atağına devam eden Togg, sıfır faizli finansman desteğini tüm T10X modelleri için yeniledi. Aralık 2023'ten bu yana fiyatlarını sabit tutan firma, Mayıs ayında da 800 bin TL'ye kadar sıfır faizli kredi imkanı sunarak otomobil sahibi olmak isteyenlere büyük bir fırsat sunuyor.

yeni-proje-1-001.jpg

TOGG'DAN TÜM MODELLERDE SIFIR FAİZ FIRSATI

Togg, geçen ay başlattığı ve büyük ilgi gören sıfır faizli finansman kampanyasını genişleterek tüm T10X modellerinde devam ettirme kararı aldı. Bu kapsamda, 1,4 milyon TL değerindeki T10X V1 Standart Menzil modeli dahil, tüm modeller için sıfır faizli kredi seçeneği sunulacak. Kampanya, Togg'un piyasada daha rekabetçi bir konumda olmasını sağlamayı ve müşteri memnuniyetini artırmayı hedefliyor.

yeni-proje-2.jpg

ÖDEME ZORLUĞU YAŞAYANLAR İÇİN BİREBİR

Togg'un sıfır faizli finansman desteği, bazı müşterilerin banka süreçlerinde yaşadıkları problemlere rağmen, satışlardaki artış trendini desteklemeye devam ediyor. Firmanın bu finansman desteği, özellikle yüksek otomobil fiyatları nedeniyle finansman erişimi konusunda zorluk yaşayan tüketiciler için önemli bir kolaylık sağlıyor.

whatsapp-gorsel-2024-05-02-saat-11-50-28-e967bd5d.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN