Analistleri ters köşe yapan Netflix kazancı! Kazançlarını duyurdular: Netflix abone sayısı ve gelirleri açıklandı

Analistleri ters köşe yapan Netflix kazancı! Kazançlarını duyurdular: Netflix abone sayısı ve gelirleri açıklandı

Analistleri ters köşe yapan Netflix, 2024 yılının ilk çeyreğine ilişkin mali raporu yayımladı! Netflix, abone sayısını ve gelirlerini açıkladı...

Dijital akış platformu devi Netflix, 2024'ün ilk çeyreğine ilişkin mali raporunu yayımladı ve büyük bir başarı elde ettiğini duyurdu. Rapora göre, platform 9.33 milyon yeni abone kazanarak analistlerin tahmininin yaklaşık iki katı bir performans sergiledi.

NETFLIX YILIN İLK ÇEYREĞİNDE NE KADAR KAZANDI?

Netflix Türkiye fiyatlarına bir zam daha: İşte yeni abonelik ücretleri

Şirketin abone sayısındaki bu etkileyici artışla birlikte gelir tarafında da beklenenin ötesinde bir performans gösterdiği belirtiliyor. 2024'ün ilk çeyreğinde Netflix'in elde ettiği gelir 9.33 milyar doları bulurken, net kâr ise 2.33 milyar dolar olarak kaydedildi.

Özellikle Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada'da ciddi bir yükseliş yaşayan Netflix, bu başarısını yeni abone olanların yüzde 40'ının reklamlı planı tercih etmesiyle de pekiştirdi. Reklamlı planların tercih edilmesi, şirket için önemli bir gelir kaynağı oluştururken, hem reklam veren firmalardan ödeme alınıyor hem de reklamlı içerikleri izlemek isteyen kullanıcılardan abonelik ücreti tahsil ediliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN