Akbank'tan 'hesaplardan izinsiz para çekildiği' iddialarına yanıt

Akbank'tan 'hesaplardan izinsiz para çekildiği' iddialarına yanıt

Sabah saatlerinde sosyal medyada, Akbank müşterilerinin hesaplarından izinsiz para çekildiği iddiası dolaşıma girdi. Akbank iddialar sonrasında yaptığı açıklamada bazı müşterilerinin hesaplarında bakiye sorunu gerçekleştiğini ve bunun bir süre sonra düzeltildiğini söyledi.

Bu sabah itibarıyla, bazı sosyal medya hesaplarından Akbank müşterilerinin hesaplarından bilgileri dışında para çekildiği iddiası gündeme oturdu.

Sosyal medya hesaplarında özellikle yatırım hesabı olan müşteriler, yaptıkları paylaşımlarla hesaplarından habersiz para çekildiğini iddia etti.

AKBANK'TAN AÇIKLAMA GELDİ

Ak Yatırım'dan konuyla ilgili yapılan açıklamada, "07.05.2024 tarihinde sınırlı sayıda müşterimizin Ak Yatırım hesaplarında gerçekleşen bakiye sorunu tespit edilmiş ve aynı gün içerisinde düzeltme yapılarak ilgili müşterilerimize bilgi verilmiştir" ifadeleri yer aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN