Putin'in yapay zekayla yapılan filmi 35 ülkede gösterime girecek! Rus liderin bebek bezi giydiği sahneler gündem oldu

Putin'in yapay zekayla yapılan filmi 35 ülkede gösterime girecek! Rus liderin bebek bezi giydiği sahneler gündem oldu

Polonya’da Rusya lideri Vladimir Putin’in yapay zeka ile filmi yapıldı. 35 ülkede gösterime girecek filmde Rus liderin bebek bezi giydiği sahneler gündem oldu…

Polonyalı yönetmen Patryk Vega tarafından hazırlanan “Putin” adlı film, Eylül ayında 35 ülkede gösterime girecek. Rus liderin hayatını anlatın “psikolojik korku” türündeki filmde, yapay zeka ile canlandırılan Putin bir diktatör olarak gösteriliyor.

Polonya’daki AIO stüdyosunun deepfake teknolojisi ile hazırladığı İngilizce filmin 3 yıllık çalışmalar sonucundan hazırlandığı aktarıldı.

PUTİN’İ ANLAMAK İSTEYENLER İÇİN BİR KILAVUZ

Yönetmen Vega, Filmimiz çağdaş siyasetin en tartışmalı isimlerinden birinin amaçlarına ve eylemlerine ışık tutuyor” dedi. “Putin’i 20 bin sahne için stüdyoya çağırma imkanımız yoktu, o nedenle gerçek bir insan modelini temel almadan sinematik bir karakter yaratmak için öncü yapay zeka teknolojimizi ürettik” diyen Vega’ya göre bu film, Putin’i anlamak isteyenler için bir kılavuz.

putin-1.jpg

Filmde Putin’in çocukluğu, iktidar oluşu, ABD ile ilişkiler, Çeçenistan ve Ukrayna gibi konulara yer veriliyor. Kimi sahnelerde ise Rus liderin bebek bezi giydiği görüntüler yer alıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN