İsrail Savaş Kabinesi toplanıyor: Esir takası görüşülecek

İsrail Savaş Kabinesi toplanıyor: Esir takası görüşülecek

İsrail abluka altına aldığı Gazze'de saldırılarını sürdürürken İsrail Savaş Kabinesi, bu akşam saat 18:30'da Hamas ile yürütülen dolaylı esir takası müzakerelerini ele almak için toplanma kararı aldı.

İsrail Savaş Kabinesi'nin bu akşam yerel saatle 18:30'da Hamas ile yürütülen dolaylı esir takası müzakerelerini ele almak için bu akşam toplanacağı öğrenildi.

Söz konusu toplantısının sona ermesinin ardından Güvenlik Kabinesinin de aynı gündemle bir araya geleceği kaydedildi.

İsrail'de geçtiğimiz salı günü toplanması planlanan Savaş Kabinesi, Başbakan Binyamin Netanyahu hükümetindeki bazı aşırı sağcı bakanların esir takası müzakerelerine karşı olduklarını açıklamalarının ardından iptal edilmişti.

Başbakan Netanyahu, 30 Nisan'da yaptığı açıklamada, esir takası mutabakatı olsa da olmasa da Refah'a kara saldırısı düzenleyeceklerini söylemişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN