Güzellik kraliçesi silahlı saldırıda hayatını kaybetti

Güzellik kraliçesi silahlı saldırıda hayatını kaybetti

23 yaşındaki güzellik kraliçesi Landy Parraga, gittiği mekanda uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Yetkililer, delil toplamak ve suikastın arkasındakileri bulmak için soruşturma başlattı.

2022 yılında Los Rios eyaletini temsil ederek "Miss Ecuador" yarışmasına katılan Landy Parraga, gittiği mekanda silahlı saldırıya uğradı. Genç kadın olay yerinde hayatını kaybetti.

NTV'nin haberine göre, cinayetin ardından Ekvador Savcılığı'ndan yetkililer, delil toplamak ve suikastın arkasındakileri bulmak için soruşturma başlattı.

Çok sayıda tutuklamaya yol açan bir organize suç yapısına yönelik devam eden "Metastaz" davasındaki bir konuşmada güzellik kraliçesinin de adının geçtiği ortaya çıktı.

Öte yandan hayatını kaybeden uyuşturucu kaçakçısı Leandro Norero ile güzellik kraliçesinin kara para aklama suçlamasında bağlantılı olduğu yönünde iddialar da var.

Landy Parraga’nın ölümü, Ekvador’da şiddet ve organize suçun yaygınlığının bir göstergesi olarak görülüyor.

unxsxkqgrui8ux0cqbjoqw.webp

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN