Deprem oldu, Sayın Güneş

06 Şubat 2023 sabahı ülkemiz korkunç bir kabusa uyandı. 10 ilimizi etkileyen felaket izleri aylar geçmesine rağmen hala devam ediyor. Kaybettiğimiz canlarımız ve kalan insanlarımızın yaşadığı şartlar hala ortada.

Bizler ve felaketi yaşayan insanlar zorluklarla hayatlarımıza devam ediyoruz. Ahmet Nur Çebi ve Şenol Güneş ise hala Hatay Gaziantep FK maçlarındaki silinen, verilmeyen ve yazılmayan puanlarla ilgileniyor.

Sayın Başkan UEFA’ya itirazlarını yaptı, ancak kendi açıklamasıyla bunun yanlış olduğunu söyledi. Federasyon ile yaşadığı çatışma konusunda haklı veya haksız olup olmadığı bilinmez, ancak sezonun şampiyonu belirlendi ve tescillendi. Artık bu konunun üzerine gitmek ve başka şeyler aramak camiayı yorar. Şenol Güneş, son açıklamasında Hatay ve Gaziantep FK’nın yeni sezon için Riva’da çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti. Geçen sezon da burada idman yapabilirlerdi. Sayın hocam, Hatay diye bir yer artık kalmadı. Canla başla tekrar kurulmanın temelleri atılmaya çalışılıyor. Oyuncuları ve teknik ekibinden insanlar hayatlarını kaybetti. Böyle bir psikolojiyle nasıl maç oynanabilir? Gaziantepspor oyuncuları da aynı psikolojik durumda.

Siz hala çözülemeyen bir durumla başınıza gelen maddenin etkisiyle hastane hastane dolaşıp maçın iptalini istediniz. Orada yaşanan olay mı sizin olayınız mı? Verilecek 6 puanla şampiyon olsanız ne olacak, olmasanız ne olacak? Kazandığınız veya harcadığınız paranın yarısı bile yetmiyor. Amacınız, ‘Ben geldim, takımı şampiyon yaptım’ havası mı? Taraftarınız sizi zaten bağrına bastı ve ikinci yarının şampiyonu gösterdi.

Siz takımların nerede idman yaptığına bakmayın. Yardımcınızı başkana tanıtırsanız daha iyi olur. Başkan, kendisini tanımıyormuş?

Obama da Arda’yı arar mı?

Son bir aydır ülkede konuşulan tek şey Arda Güler oldu. Emekli zammını, işçi asgari ücretini, fırıncı ekmek fiyatını unuttu. Fenerbahçe’nin genç yıldızı İspanya’ya gidecek mi? Real, Sevilla, Barcelona...

Arda, Sevilla’nın oynama garantisi olarak istediği bir oyuncu. Deco işini gücünü bıraktı ve ülkemizde çadır kurdu. Roberto Carlos araya girdi ve nabzı yokladı. Mesut Özil, telefon üstüne telefonlar açarak yol haritası için yardımcı oldu. Nihat Kahveci İspanya ile bağlantı kurdu, eşi isyanda. Ali Koç ise Bodrum’da her gece genç oyuncuyu teknede ağırladı ve “Bir yıl daha kal, şampiyon yap, istediğin takıma git” dedi.

Arda, bu haliyle Barcelona ve Real Madrid’de oynayabilir mi? Cevap HAYIR. Evet, yetenek olarak üst düzey bir oyuncu ancak günümüz futbolu yetenek yanında gücü de istiyor. Arda Güler, yeteneğinin yanına güçlenme işini hallederse o zaman büyük bir yıldız olacak.

Arda Güler’in durumu iyice karışık hale geldi. Barca dediler, Modric, Kroos’la görüştü ve fikir değişti. İbre Real Madrid tarafına döndü. Kendi isteğiyle bir yıl daha Fenerbahçe’de kalmayacak gibi duruyor.

Son dakika: Obama, genç oyuncuyu arayıp başka bir takım için teklif yapar mı? Ne dersiniz?

YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum