Büyükekşi’nin Suudi imajı

Sayın Mehmet Büyükekşi son açıklamalarında kulüpler başarısızlığından dolayı günah keçisi arıyorlar, basınında bize göre hataları var objektif değiller A fakım şampiyon B takım olamadı biz 3 takım şampiyon yapacak değiliz.

Biz yeni şeyler yapmaya çalışıyoruz,Türk Futbolu son 15 yıldır her yıl biraz daha geriye gitmiş.
Başkan göreve geldiğinden itibaren yapay zeka ile hakem atamaları yapacaklarını söyledi geldiğimiz ortamda bunun karmaşık hal aldığı ortada,VAR AVAR hakemleri aynı isimler üstünde dönüp duruyor, hakem performansları ortada.

Kulüpler başarılı başarısız yönetiliyordur!bilinmez. Ancak siz onların başkanları olarak yarayan kanama için hangi önlemleri aldınız. En borçlu olan kulüplerin transfer harcamalarını en üst limit yaptınız önceden gelen borçlar katlanarak devam ediyor. Birçok yönetici başkan hakemler ile ilgili elimizde belgeler var konuşmalar var diye kanallarda açıklamalar yaptı, Hangi başkan ya da yönetici ile bunun değerlendirmesini yaptınız.Şeffaflık dediğiniz olayda siz Futbol’un başındaki kişi olarak en üst takım ile an alt takımı bir tutabildiniz mi?Yoksa renge göre mi kararlar verdiniz. Konya Eskişehir’de gezerken taraftarlar yanınıza gelip doğru yolda olduğunuzu söylemiş çok güzel. Ama İnönü’de karşılaştığınız tepkideki hareketiniz, kürsüye vura vura parmak sallaya sallaya güzide bir kulüb için söylemleriniz.
Süper kupa finali, oynanmaya başladığından beri sezon başlamadan önce oynanırdı. Bu sene keyfi bir karar ile yıl sonu oynatmayı planlıyorsunuz, verilen kararın bir açıklaması yapılmadığı gibi, nerede oynatalım tartışmasına girdik. Almanya izin vermedi güvenlik açısından, Azerbeycan istiyor ama orada para yok, Suudi Arabistan futbola iyi para yatırdı kulüplerede katılım payı verir, imaj yaparız. Ülkemiz’in imajı yok mu şöyle bakalım Bizim Çocuklar Euro 2024’e gitmeyi garantilediler, Cumhuriyetimiz’in 100.yılını kutluyoruz, Voleybol’da Dünya şampiyonu olduk, ülkemizde bunlar yaşanırken biz para ile gelip geçici bir Suudi baharına mı gidelim.

Konya Ankara İstanbul fark etmez, tribünü iki takım taraftarı ile dolduralım, kazanan kaybeden olmasın, başkanlar protokolde değil taraftarlarının yanında maç izlesin, vs vs organizasyon yapın Türk futbolunun ilerlediğini Dünya’ya gösterin.

Talimat ile Olimpiyat stadının koltuklarını fazlalaştırma düşüncesi ile ilerleyeceksiniz bir fikir olarak Cumhurbaşkanı’nı saha çimlerine bastırın orada da değişiklikler yapılması talimatı verecektir.

YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum