Ubisoft açıkladı! Ücretsiz FPS oyunu XDefiant'ın çıkış tarihi belli oldu

Ubisoft açıkladı! Ücretsiz FPS oyunu XDefiant'ın çıkış tarihi belli oldu

Ubisoft tarafından açıklama yapıldı! Ücretsiz FPS oyunu XDefiant'ın çıkış tarihi açıklandı! Hem PC'ye, hem de konsollara eş zamanlı çıkış yapacak...

Ubisoft'un ücretsiz nişancı oyunu Tom Clancy’s XDefiant, uzun süren ertelemelerin ardından nihayet çıkışını gerçekleştirecek. FPS türündeki bu oyun, PS5, Xbox Series X/S ve PC platformları için 21 Mayıs'ta oyuncularla buluşacak.

Oyun, Splinter Cell, Ghost Recon ve The Division gibi popüler Tom Clancy oyunlarının bir karışımını sunuyor. İlk olarak 2021 yılında Tom Clancy’s XDefiant olarak duyurulan oyun, ardından Tom Clancy ibaresinin kaldırılacağı haberiyle gündeme gelmişti. Ubisoft, Tom Clancy hayranlarının eleştirilerini dikkate alarak bu adımı atmıştı. Ancak, oyunun çıkışı bir dizi ertelemenin ardından gerçekleşecek.

ZENGİN BİR OYNANIŞ SUNACAK

Ubisoft'tan XDefiant'ı Erteleme Kararı: Oyuncuları Ne Bekliyor! - Tamindir

XDefiant, çıkışında beş farklı mod, 14 harita, 24 silah ve 44 eklenti sunacak. Oyunun çıkışında yer alacak olan haritalar da belli oldu; Arena, Attica Heights, Dumbo, Echelon HQ, Emporium, Liberty, Mayday, Meltdown, Midway, Nudleplex, Pueblito, Showtime, Times Square ve Zoo gibi mekanlarda çatışmalar yaşanacak.

Oyuncular, başlangıçta beş farklı gruptan birini seçerek oyunun keyfini çıkarabilecekler. Libertad, Phantoms, Echelon Cleaners ve Dedsec gibi gruplar, oyuncuların tercihine sunulacak. Ubisoft, XDefiant'ın sezon öncesi döneminin sona ermesinin ardından üç ayda bir yeni bir sezon başlatacağını duyurdu. Her sezon, oyuna yeni haritalar, silahlar ve grupların ekleneceği bir güncelleme getirecek.

Gelecekte XDefiant'a dört yeni grup, 12 harita ve 12 silah eklenecek. Bu da oyunculara sürekli olarak yenilikler sunacak ve oyunun genişlemesine olanak tanıyacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN