Yenimahalle Bursa’dan galibiyetle döndü

Yenimahalle Bursa’dan galibiyetle döndü

2023-2024sezonu Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde adından söz ettiren bir performansın altına imza atan Yenimahalle Belediyesi SK, Ligin11’inci haftasında Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü karşılaşmasını 24-22 galip tamamladı. Kazandığı galibiyetle Lig’in ilk yarısını 14 puanla 4’üncü sırada tamamlayan Yenimahalle’nin melekleri, galibiyet serisini de altıya çıkardı.

MudanyaSpor Salonu’nda oynanan ve iki takımın kıyasıya mücadelesine sahne olan maça Yenimahalle Belediyesi; Gülcan,Betül, Hatice, İlayda, Yaren ve kalede Selen yedilisi ile çıktı. Maça hızlı başlayarak yakaladığı fırsatları golle sonuçlandırmayı başaran altın kanatlı melekler soyunma odasına 14-12 önde girdi.

Sevgi ve Betül göz doldurdu

İkinci yarıya istekli başlayan Bursa Büyükşehir’in ataklarına Sevgi ve Betül’ün etkili oyunu ile yanıt veren Yenimahalle, maçı galibiyetle kapatarak Lig’de devre arasına morallegirdi.

Lig’de karşılaştığı son altı karşılaşmayı da galibiyetle tamamlayan Yenimahalle’nin meleklerine galibiyeti getiren goller; Sevgi (9), Betül (7), Gülcan (4), Hatice (3) ve Sena Nur (1) ile geldi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN