Survivor Aycan Yanaç kimdir kaç yaşında nereli ve ne iş yapıyor?

Survivor Aycan Yanaç kimdir kaç yaşında nereli ve ne iş yapıyor?

A Milli Kadın Futbol Takımı oyuncusu olan Aycan Yanaç, Survivor 2020 kadrosunda yer alıyor. Güzelliği ve iddialı sözleriyle dikkat çeken Aycan Yanaç’ın yaşı, memleketi, işi ve hayat hikâyesine dair tüm bilgiler karar.com’da…

Acun Ilıcalı’nın Survivor 2020 kadrosunu açıklamasının ardından Aycan Yanaç’ın kim olduğu internette araştırılıyor. A Milli Kadın futbol takımında forma giyen Aycan Yanaç, Almanya’da futbolda adını duyurdu. Türk milli takımında ter döktü. Nünberg doğumludur. İşte detaylar…

AYCAN YANAÇ KİMDİR?

Aycan Yanaç, Survivor 2020 Ünlüler takımında... Survivor 2020’nin iddialı isimlerinden olan Aycan Yanaç tanıtım videosunda “Almanya’da futbolda adımı konuşturdum. Türk milli takımında ter döktüm. Şimdi kendimi Survivor’da kanıtlamaya geliyorum” diyor.

DİĞER BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

Göçmen bir anne ve babanın kızı olan Aycan Yanaç 21 Kasım 1998 Almanya Nünberg doğumludur. A Milli Kadın futbol takımında forma giyen Aycan Yanaç forvet oyuncusudur. Futbola Nünberg’te başlayıp Köln’de devam etmiştir. FC Nürnberg'den SpVgg Greuther Fürth kulübüne transfer olmuştur.

20-02/11/aycan-yanac.jpg

Şu anda 1. FC Nürnberg II ile birlikte Frauen Landesliga Nord - Bayern'da oynamaktadır. 4 Ağustos 2015’te Türkiye kadın U-19’da oynamıştır. 2016 yılında UEFA 19 Yaş Altı Kadınlar Şampiyonası elemelerinin iki maçında yer almıştır. 2018 yılında Estonya ile olan dostluk maçında Türkiye kadın milli takımına ilk kez çağrılmıştır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN