Milliler güreşte madalyaya doymuyor! Bir isim daha altın madalya kazandı

Milliler güreşte madalyaya doymuyor! Bir isim daha altın madalya kazandı

Dünya Güreş Şampiyonası'nda boy gösteren milli sporcular başarılarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Milliler bugün bir altın, bir gümüş ve bir bronz olmak üzere 3 madalya kazandı.

Dünya Güreş Şampiyonası grekoromen stil 87 kilo finalinde Ali Cengiz, Macar rakibi David Losonczi’yi 8-7 mağlup ederek altın madalya kazandı.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Sırbistan’da düzenlenen Dünya Güreş Şampiyonası’nda grekoromen stil 87 kiloda altın madalya kazanan ve Paris 2024 Olimpiyatları kotası elde eden Ali Cengiz’i yayımladığı mesajla tebrik etti. Bak açıklamalarında "Sırbistan’ın Başkenti Belgrad’da düzenlenen Dünya Güreş Şampiyonası’nda grekoromen stil 87 kiloda altın madalya kazanan ve Paris 2024 Olimpiyatları kotası elde eden Ali Cengiz’i kutluyorum. Milli güreşçimize ülkemizi temsil edeceği Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda başarılar diliyorum. Grekoromen stil 63 kiloda bronz madalya kazanan Enes Başar ile 72 kiloda bronz madalyanın sahibi olan Selçuk Can’ı da tebrik ediyorum" ifadelerinde bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN