Kanarya bombayı patlatıyor! Fenerbahçe, eski yıldızını geri getiriyor! 45 milyon euroluk süper yıldız...

Kanarya bombayı patlatıyor! Fenerbahçe, eski yıldızını geri getiriyor! 45 milyon euroluk süper yıldız...

2014 yılından bu yana devam eden şampiyonluk özlemini dindirmeyi hedefleyen Fenerbahçe, eski yıldızını kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Gelece sezon Şampiyonlar Ligi'nde iddialı sonuçlara imza atabilecek yıldızlarla dolu bir takım oluşturmayı hedefleyen Fenerbahçe, 45 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Pazar akşamı deplasmanda konuk olacağı Konyaspor'u mağlup etmenin hesaplarını yapan Fenerbahçe, bir yandan da gelecek sezonunun planlamasına başladı. Kanarya, bu doğrultuda 45 milyon euroluk eski yıldızını kadrosuna katmak için harekete geçti.

Fotomaç'ın haberine göre; İtalyan devi Milan'da forma giyen Danimarkalı savunma oyuncusu Simon Kjaer, sözleşmesinin sona ermesiyle birlikte sezon sonunda Milan'dan ayrılacak. Yıldız oyuncunun yeni sezonda eski takımı Fenerbahçe'ye döneceği ve sarı-lacivertli formayı terleteceği öne sürüldü.

Güncel piyasa değeri 2 milyon euro olan 35 yaşındaki savunma oyuncusu bu sezon 24 karşılaşmada görev alırken 1 asiste imza attı.

Simon Kjaer - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

2015-17 yılları arasında Fenerbahçe formasını terleten yıldız futbolcu, sarı-lacivertli forma altında 88 maçta görev alırken takımına 5 gol 1 asistlik katkı sunmuştu.

Yıldız futbolcunun Fenerbahçe'ye geri dönme konusunda oldukça istekli olduğu öne sürüldü. 35 yaşındaki yıldız savunma oyuncusu için bugüne dek toplamda 45 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN