Galatasaray'ın eski yıldızından kötü haber! Tutuklandı...

Galatasaray'ın eski yıldızından kötü haber! Tutuklandı...

Süper Lig'de 24. şampiyonluğuna ulaşmak için geri sayıma geçen Galatasaray'ın eski yıldızından kötü haber geldi. Aslan'ın eski yıldızı tutuklandı.

Süper Lig'de 24. şampiyonluğunu kazanmak için geri sayıma geçen Galatasaray'ın eski yıldızından kötü haber geldi. Aslan'ın eski yıldızı tutuklandı. Sarı-kırmızılı ekibin eski yıldızından gelen kötü haber futbolseverleri hayrete düşürdü.

Brezilya Série B ekibi Amazonas formasın terleten Brezilyalı golcü oyuncu takımının otobüsündeyken gözaltına alındı. Gece boyunca karakolda tutulan Jo Alves için avukat Artur Eugenio Matias açıklama yaparken "Bahia eyaletindeki bir şehirde oldukça küçük bir borç için tutuklama emri çıkarılmış" ifadelerini kullandı.

37 yaşındaki Brezilyalı golcü için eski eşi sosyal medya hesabından paylaşım yaparak, "Bir gün av için, bir diğer gün avcı için" şeklinde bir yorumda bulundu.433654

2009-2010 sezonunda kiralık olarak Galatasaray formasını terleten Brezilyalı golcü, sarı-kırmızılı forma altında 15 karşılaşmada görev alırken takımına 3 gol 2 asistlik katkı sundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN