Galatasaray'ın eski dünya yıldızı geri dönmeye hazır! Anlaşma sağlandı: Yer yerinden oynayacak...

Galatasaray'ın eski dünya yıldızı geri dönmeye hazır! Anlaşma sağlandı: Yer yerinden oynayacak...

25 Mayıs'ta yeni başkanını seçecek Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Süper Lig'de 24. kez şampiyonluğa ulaşmak için geri sayıma geçen sarı-kırmızılı ekipte Dursun Özbek ile Süheyl Batum başkanlık için yarışacak. Batum'un sarı-kırmızılı ekibin dünyaca ünlü eski yıldızıyla şimdiden anlaşmaya vardığı öne sürüldü.

Süper Lig'in 35. hafta karşılaşmasında evinde ağırladığı Sivasspor'u 6-1 ile geçerek galibiyet serisini 16 maça çıkartan Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor. 25 Mayıs'ta yapılacak Olağan Seçimli Genel Kurulda mevcut başkan Dursun Özbek ile Süheyl Batum başkanlık için yarışacak. Sarı-kırmızılı camiada seçime sayılı günler kala taraftarları heyecanlandıran bir gelişme yaşandı. Aslan'ın efsane ismi Galatasaray'a geri dönüyor.

Gazeteci Ali Naci Küçük'ün haberine göre; Seçimi Süheyl Batum’un kazanması halinde sarı-kırmızılı ekibin eski başkanı Ünal Aysal, Sportif AŞ Başkanı olarak görev alacak.

Aysal'ın şimdiden çalışmalara başladığı ve Galatasaray'ın dünyaca ünlü eski yıldızı Didier Drogba ile görüştüğü öğrenildi.

Aysal'ın Drogba ile yaptığı görüşmede mutlu sona ulaştığı ve sarı-kırmızılı ekibin eski golcüsünün Süheyl Batum'un seçimi kazanması halinde Galatasaray'da Sportif Direktör olarak görev alacağı öne sürüldü.

Ünal Aysal'ın başkanlık görevini üstlendiği dönemde 2012-2014 yılları arasında sarı-kırmızılı formayı terleten Drogba, 53 karşılaşmada 20 gol 13 asiste imza atarak taraftarların sevgilisi haline gelmişti. Fildişi Sahilli efsane isim, 2018 yılında futbol hayatını sonlandırmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN