Galatasaray'dan bomba transfer! Erden Timur Manchester United'ın yıldızlarını getiriyor: Taraftarlar stada akın edecek

Galatasaray'dan bomba transfer! Erden Timur Manchester United'ın yıldızlarını getiriyor: Taraftarlar stada akın edecek

Galatasaray'da transfer mesaisi başladı. Süper Lig'de şampiyonluk yarışında emin adımlarla yoluna devam eden sarı-kırmızılı ekip, bombaları üst üste patlatıyor. Galatasaray'dan yılın transferi geliyor. Erden Timur Manchester United'ın yıldızlarını getiriyor. Taraftarlar stada akın edecek. İşte sürpriz transferin detayları...

Bu sezon Süper Lig'de başarılı performans gösteren Galatasaray, şampiyonluk yolunda büyük bir avantaj yakalamış durumda. Yoluna puansız devam eden sarı-kırmızılılarda transfer çalışmaları başladı. Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi için kadrosunu güçlendirmek isteyen Aslanlar transfer bombalarını üst üste patlatıyor. Erden Timur Manchester United'ın yıldızlarını getiriyor. Teknik direktör Okan Buruk alın emrini verdi. Taraftarlar bu isimler görünce stada akın edecek.

GALATASARAY'DAN BOMBA TRANSFER

Şampiyonlar Ligi için kadrosunu güçlendirmek isteyen Galatasaray, kadrosuna deneyimli futbolcuları eklemek istiyor. Akşam'da yer alan habere göre, teknik direktör Okan Buruk ilk hamlesini orta sahada yapacak. Torreira'nın yanına mutlaka güçlü bir oyuncu isteyen Buruk; listenin ilk sırasına Manchester United'dan Casemiro'yu yazdı.

yeni-proje-2024-05-04t130710-441.jpg

Brezilyalı orta sahanın İngiliz devinden yaz döneminde ayrılması neredeyse kesinleşmiş durumda. Sambacı'nın şimdilik kariyerine Avrupa'da devam etmek istediği de gelen haberler arasında.

MANCHESTER UNITED'IN YILDIZLARI GELİYOR!

Bir diğer transfer ise stoper bölgesine yapılacak. Bu sezon performansıyla göz dolduran Davinson Sanchez, Avrupa devlerinin radarına girmiş durumda. Davinson Sanchez için Napoli ve Bayern Münih'ten gelmesi beklenen 25-30 milyon Euro'luk teklifleri kabul edecek olan Sarı-Kırmızılılar, Raphael Varane ile anlaşmak istiyor.

yeni-proje-2024-05-04t130853-105.jpg

Son dönemde bir kas sakatlığı yaşayan Fransız savunmacı, menajerler vasıtasıyla yapılan ve resmi olmayan görüşmelerde Galatasaray'ın ilgisine çok sıcak yaklaştı. Bu sezonki Şampiyonlar Ligi macerasında bir kez daha Galatasaray taraftarının coşkusundan çok etkilenen 31 yaşındaki stoper, İngiliz deviyle olan kontratındaki opsiyonu kesinlikle kullanmamaya karar verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN