Fenerbahçe'ye Galatasaray'ın ardından bir darbe de Arda Güler'den! Bunu kimse beklemiyordu

Fenerbahçe'ye Galatasaray'ın ardından bir darbe de Arda Güler'den! Bunu kimse beklemiyordu

Fenerbahçe, Arda Güler'in sakatlığı nedeniyle Real Madrid ile yaptığı sözleşmedeki 10 milyon euroluk bonusu kaybetme riskiyle karşı karşıya. Genç oyuncunun sakatlıkları ve maç eksikliği, bu bonusun alınmasını zora soktu.

Fenerbahçe, genç yetenek Arda Güler'in sakatlıklarından ötürü sahalardan uzak kalması nedeniyle Real Madrid ile yaptığı sözleşmeden doğacak bonusu kaybetme riski taşıyor. Anlaşma gereği 10 milyon euroluk bonusun tamamı, Arda Güler'in oynayacağı maç sayısına bağlı. Ancak sezon başından beri yaşadığı ağır sakatlıklar nedeniyle forma şansı bulamayan Güler'in sahalardan uzak kalması, bonusun alınmasını zora soktu.

FENERBAHÇE TÜM HEDEFLERDEN UZAK KALDI

Avrupa kupalarından elenen, Türkiye Kupası'nda şampiyonluk yarışında havlu atan ve Süper Lig'de de Galatasaray'ın 6 puan gerisinde kalan Fenerbahçe'ye, Arda Güler'in durumu ek bir darbe oldu. Real Madrid ile yapılan sözleşmeye göre, Arda'nın sakatlıkları nedeniyle forma giymemesi, Fenerbahçe'nin 10 milyon euroluk bonusu elde etmesini riske atıyor.

KUPA VE ŞAMPİYONLUKLARDAN ÖDÜL YOK

Real Madrid'in kazanacağı kupa veya şampiyonluklardan dolayı Fenerbahçe'ye herhangi bir bonus ödenmeyecek. Bonusların tamamı Arda Güler'in sahadaki varlığına bağlı olacak. Bu durum, genç oyuncunun sağlık sorunlarının çözülmesi ve istikrarlı olarak oynamasının ne kadar kritik olduğunu bir kez daha gösteriyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN