Fenerbahçe'ye 13 milyon euroluk savunmacı! Kanarya'ya forvet gibi orta saha! 37 gol 49 asist...

Fenerbahçe'ye 13 milyon euroluk savunmacı! Kanarya'ya forvet gibi orta saha! 37 gol 49 asist...

Evinde ağırladığı Beşiktaş'ı 2-1 mağlup ederek şampiyonluk iddiasını sürdüren Fenerbahçe, transfer operasyonuna başladı. Kanarya, 13 milyon euroluk orta sahayı kadrosuna katmak için harekete geçti.

Süper Lig'in 34. hafta karşılaşmasında evinde ağırladığı Beşiktaş'ı 2-1 mağlup eden Fenerbahçe, transfer çalışmalarına başladı. Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'nde iddialı sonuçlara imza atabilecek bir takım kurmayı planlayan Fenerbahçe, yeni orta sahasını İskoçya'da buldu.

2013-2014 sezonundan bu yana devam eden şampiyonluk özlemini bu sezon sonunda dindirmeyi hedefleyen Fenerbahçe, bir yandan da takviye operasyonuna başladı. Sezon sonunun yaklaşmasıyla takviye operasyonuna başlayan Fenerbahçe, orta saha transferi için çalışmalara başladı. Kanarya,13 milyon euroluk orta sahayı kadrosuna katmak için harekete geçti.

A Spor'un haberine göre; Kadroyu güçlendirmek için düğmeye basan Fenerbahçe, gözünü İskoçya'ya dikti. Kanarya'nın İskoç devi Celtic formasını terleten Matt O'Riley'i transfer listesine aldığı öne sürüldü. Güncel piyasa değeri 13 milyon euro olan 23 yaşındaki orta saha oyuncusu, bu sezon Celtic forması altında 43 karşılaşmada görev alırken 14 gol 16 asiste imza attı.

Yeni sezonda orta sahadaki kaliteyi artırmak isteyen sarı-lacivertli ekibin bu transferde ısrarcı olduğu öne sürüldü.O'Riley feels 'stronger physically and mentally' - BBC Sport

Futbol kariyeri boyunca toplamda 234 karşılaşmada görev alan Danimarkalı orta saha oyuncusu, söz konusu karşılaşmalarda 37 gol 49 asiste imza attı. Danimarkalı orta saha oyuncusunun 2027 yılına dek Celtic ile sözleşmesi bulunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN