Fenerbahçe'nin golcüsü Trabzonspor'a transfer oluyor! Tarihe geçecek transfer hamlesi: 14 yıl sonra ilk kez...

Fenerbahçe'nin golcüsü Trabzonspor'a transfer oluyor! Tarihe geçecek transfer hamlesi: 14 yıl sonra ilk kez...

Yeni sezonda şampiyonluk mücadelesi vermeyi hedefleyen Trabzonspor, ezeli rakibi Fenerbahçe'nin golcü ismine kancayı taktı. Fırtına, transferde 14 yıl aradan sonra bir ilke imza atmak için düğmeye bastı.

Dün akşam İstanbul'da konuk olduğu Karagümrük'ü eleyerek Ziraat Türkiye Kupası'nda finale çıkan Trabzonspor, gelecek sezonun planlamasına başladı. Fırtına, ezeli rakibi Fenerbahçe'nin golcü oyuncusunu kadrosuna katmak için harekete geçti.

Fanatik'in haberine göre; Yeni sezonda hayata geçecek yeni yabancı kuralı nedeniyle takımdaki yerli oyuncu sayısını artırmayı hedefleyen Trabzonspor, gözünü Fenerbahçe'ye dikti.

Abdullah Avcı yönetimindeki Bordo-mavili ekip, sezonun ikinci yarısında kiralık olarak Pendikspor formasını terleten Umut Nayır'a kancayı taktı.

Kadrosuna yerli bir golcü katmayı hedefleyen Karadeniz ekibinin 30 yaşındaki golcü oyuncuyu kadrosuna katmayı hedeflediği öne sürüldü. Abdullah Avcı'nın bu transfere onay verdiği öne sürülürken golcü oyuncunun da Trabzonspor'a transfer olmaya sıcak bakabileceği iddia edildi.

Sezon başında Fenerbahçe'ye imza atan sezonun ikinci yarısında ise Pendikspor formasını terleten yıldız golcü sezon boyunca toplamda 28 karşılaşmada görev alırken 4 gol 1 asiste imza attı. Tecrübeli golcünün güncel piyasa değerinin 1 milyon euro olduğu öğrenildi.

Umut Nayir'in Pendikspor'da yaptıklarını gören Fenerbahçeliler ''Keşke gitmeseydi'' diyor - Son Dakika

14 YIL ARADAN SONRA İLK KEZ

Umut Nayır'ın bordo-mavili ekibe transfer olması halinde iki ekip arasında 14 yıl aradan sonra ilk kez 'bonservis bedeli' ödenerek bir transfer gerçekleşmiş olacak. Bu alanda iki ekip arasındaki son transfer 2009-2010 sezonunun devre arasında yaşanmıştı.

Söz konusu sezonda Trabzonspor forması terleten Gökhan Ünal, 3,2 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Fenerbahçe'ye imza atmış ve söz konusu tarihten bu yana iki takım arasında bonservis bedeli ödenerek başka bir transfer gerçekleşmemişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN