Fenerbahçe'nin eski yıldızı canlı yayında sinir krizi geçirdi! 'Ben olsam İsmail Kartal’ı dönüş uçağına bindirmem...'

Fenerbahçe'nin eski yıldızı canlı yayında sinir krizi geçirdi! 'Ben olsam İsmail Kartal’ı dönüş uçağına bindirmem...'

Dün akşam Sivasspor karşısında aldığı beraberlikle şampiyonluk yarışında ağır yara alan Fenerbahçe'nin eski golcüsü canlı yayında sinir krizi geçirerek İsmail Kartal'ı hedef aldı.

Trendyol Süper Lig'in 33.hafta karşılaşmasında dün akşam deplasmanda konuk olduğu Sivasspor ile berabere kalan Fenerbahçe, şampiyonluk yarışında ağır yara aldı. Kanarya, kırmızı-beyazlı ekip karşısında aldığı beraberlikle şampiyonluk şansını mucizelere bırakırken sar-lacivertli ekibin eski ismi, canlı yayında sinir krizi geçirdi.

Son dönemde yaptığı yorumlar ile dikkatleri üzerine çeken Fenerbahçe'nin eski golcüsü Serhat Akın, dün akşam alınan Sivasspor beraberliği sonrasında canlı yayında sinir krizi geçirdi.

Sosyal medya platformu Youtube'da yayın yapan Sports Digitale kanalında yorumculuk yapan Serhat Akın, maçın ardından yapılan yayında sarı-lacivertli ekibin teknik adamı İsmail Kartal'ı hedef alan açıklamalara imza attı.

Fenerbahçe'nin İsmail Kartal'ın tercihleri nedeniyle şampiyonluğu kaybettiğini öne süren Akın, “Şampiyonluk gider “700 puan topladım, en çok puanı ben topladım”. “Müslümanlar arasında en çok galibiyet alan hoca benim”. Alın şimdi puanınızı, cebinize sokun. Ben olsam İsmail Kartal’ı dönüş uçağına bindirmem.” dedi.

Serhat Akın'ın canlı yayında zaman zaman sinirlenmesi izleyicilerin dikkatini çekerken Akın'ın açıklamaları kısa süre içerisinde sosyal medyada gündem olurken çok sayıda yorum ve etkileşim aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN