Fenerbahçe'nin eski yıldızı Ali Koç'u hedef aldı: Megafon tepkisi! ''Ben hayatımda böyle bir olaya şahit olmadım...'

Fenerbahçe'nin eski yıldızı Ali Koç'u hedef aldı: Megafon tepkisi! ''Ben hayatımda böyle bir olaya şahit olmadım...'

2020-2021 ve 2021-2022 sezonlarında sarı-lacivertli formayı terleten Kongolu savunma oyuncusu Marcel Tisserand, 2021-2022 sezonunda Trabzonspor karşısında alınan yenilgi sonrasında havaalanında megafon ile açıklama yapmasına tepki gösterdi.

Trendyol Süper Lig'in 35. hafta karşılaşmasında dün akşam deplasmanda konuk olduğu Konyaspor ile 0-0 berabere kalarak şampiyonluk şansını mucizelere bırakan Fenerbahçe'de sıcak saatler yaşanıyor. Şampiyonluğun mucizelere kalmasının ardından İsmail Kartal ve Ali Koç eleştiri oklarının hedefindeki isim haline gelirken sarı-lacivertli ekibin eski yıldızı Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'u hedef alarak çarpıcı açıklamalara imza attı.

2020-2021 ve 2021-2022 sezonlarında Fenerbahçe formasını terleten Kongolu savunma oyuncusu Marcel Tisserand, sarı-lacivertli ekibin başkanı Ali Koç'u hedef aldı.

Nafi Alpay'ın haberine göre; Suudi Arabistan ekibi Abha formasını terleten 31 yaşındaki savunma oyuncusu, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un 2021-2022 sezonunda Trabzonspor karşısında alınan yenilgi sonrasında havaalanında megafon ile açıklama yapmasını sert bir dille eleştirdi.Fenerbahçe, Tisserand'ın El İttifak'a transfer olduğunu açıkladı

Trabzonspor'un Fenerbahçe'nin en büyük düşmanı olduğunu vurgulayan Kongolu savunma oyuncusu, açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

“Türkiye’de Fenerbahçe forması giydiğim dönemde beni en çok etkileyen olay Trabzonspor ile oynadığımız maç sonrası yaşananlar oldu. Trabzonspor, Fenerbahçe’nin en büyük düşmanı. Galatasaray’dan bile daha büyük bir düşman. Bu takımlar arasında her sezon olduğu gibi şampiyonluk açısından önemli bir maça çıktık ve biz o maçı ufak bir haksızlıkla kaybettik.

Resim

İstanbul’a döndüğümüzde havaalanında basın toplantısı gerçekleştirdik. Yaklaşık 5-10 bin taraftar ve basın mensupları vardı. Gece 2 ya da 3 olmalı. Tüm basın orada. Başkanın elinde megafon ‘Hakkımızı yediler vs.’ diye bağırıyordu. Benim o an tek isteğim bir an evvel eve gitmekti. Bir numaralı düşmanımıza karşı kaybetmişiz, Türkler zaten böyle durumlarda öfkeli oluyorlar... Havaalanına bir geldik, her yer tıklım tıklım. Gecenin bir yarısı… kulüp, taraftarları havaalanına çağırmış. Ben hayatımda böyle bir olaya şahit olmadım.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN