Falcao ikna edecek! Galatasaray yeni golcüsünü Brezilya'da buldu!: 46 gol 43 asist...

Falcao ikna edecek! Galatasaray yeni golcüsünü Brezilya'da buldu!: 46 gol 43 asist...

Okan Buruk yönetimindeki ikinci şampiyonluğuna ulaşmak için geri sayıma geçen Galatasaray, yeni golcüsünü Brezilya'da buldu Aslan'ın eski yıldızı Falcao, sarı-kırmızılı ekibin transfer listesinde yer alan golcü oyuncuyu Galatasaray'a transfer olması konusunda ikna etmeye çalışacak.

Süper Lig'de en yakın rakibi Fenerbahçe'nin 6 puan önünde şampiyonluğa yürüyen Galatasaray, sezon sonunun yaklaşmasını fırsat bilerek takviye operasyonuna başladı. Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde başarılı sonuçlara imza atmayı hedefleyen sarı-kırmızılı ekip, yeni golcüsünü Brezilya'da buldu.

Okan Buruk yönetiminde üst üste ikinci, toplamda ise 24. şampiyonluğunu yaşamak için artık resmen gün sayan Galatasaray, Arjantinli süper golcüsü İcardi ile forma rekabetine girebilecek bir golcüyü kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

Fotomaç'ın haberine göre ;Aslan, Brezilya ekibi Fluminense formasını terleten Kolombiyalı golcü futbolcu Jhon Arias'ı kadrosuna katmayı hedefliyor. Sarı-kırmızılı ekip, Kolombiyalı golcü oyuncuyu kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Güncel piyasa değeri 12 milyon euro olan 26 yaşındaki golcü oyuncu, bu sezon görev aldığı 22 karşılaşmada 6 gol 3 asiste imza attı. Hücum hattında her mevkide rol alabilen golcü oyuncu, futbol hayatı boyunca ise toplamda 280 karşılaşmada görev alırken 46 gol 43 asiste imza attı.

Sarı-kırmızılı ekibin, bu transferin gerçekleşmesine aracı olması için eski golcüsü Radamel Falcao ile görüşme yapacağı ve Falcao'nun Kolombiyalı golcüyü Galatasaray'a transfer olması konusunda ikna etmeye çalışacağı iddia edildi.

Jhon Arias - Oyuncu profili 2024 | Transfermarkt

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN