En zengin voleybolcular: Listede Zehra Güneş ve Ebrar Karakurt da var

En zengin voleybolcular: Listede Zehra Güneş ve Ebrar Karakurt da var

Dünyanın en zengin 20 kadın voleybolcusu belli oldu. Rich Verse'ün hazırladığı listede Filenin Sultanları ile alınan başarılarda büyük pay sahibi olan Zehra Güneş ve Ebrar Karakurt da yer aldı. İşte en zengin voleybolcular ve servetleri...

Rich Verse'ün düzenlediği "Dünyanın en zengin 20 kadın voleybolcusu" açıklandı. Listede A Milli Kadın Voleybol Takımı'nda forma giyen Ebrar Karakurt ve Zehra Güneş de yer aldı.

Milli takım oyuncularının yanında listede olan isimler şöyle:

Klara Peric (1.8 milyon dolar), Isabelle Haak (2.1 milyon dolar), Kelsey Robinson (2.9 milyon dolar), Saori Kimura (3.2 milyon dolar), Tijana Boskovic (3.4 milyon dolar), Ordan Larson (3.7 milyon dolar)

Nataliya Goncharova (4.4 milyon dolar), Sabina Altynbekova (4.7 milyon dolar), Samantha Bricio (4.7 milyon dolar), Brenda Castillo (6 milyon dolar), Kim Yeon Koung ( 6.7 milyon dolar)

Fabi Claudino (6.9 milyon dolar), Yuliya Gerasymova (7 milyon dolar), Paola Egonu ( 7.3 milyon dolar), Thaisa Daher (7.7 milyon dolar), Gabriela Guimaraes (8.8 milyon dolar), Jaqueline Carvalho (9.1 milyon dolar), Sheilla Castro (12 milyon dolar)

ZEHRA GÜNEŞ

Filenin Sultanları'nın orta oyuncusu Zehra Güneş, 4 milyon dolar ile listeye 14. sıradan giriş yaptı.

gd.jpg

EBRAR KARAKURT

Filenin Sultanları'nın başarılı ismi Ebrar Karakurt, 4.2 milyon dolarlık servetiyle listeye 13. sıradan girdi.

fdg.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN