Emre Belözoğlu: ''Düzelmemiz için 25-30 seneye ihtiyaç var''

Emre Belözoğlu: ''Düzelmemiz için 25-30 seneye ihtiyaç var''

Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçında Beşiktaş ile karşılaşacak MKE Ankaragücü'nde teknik direktör Emre Belözoğlu açıklamalarda bulundu. Oldukça çarpıcı ifadeler kullanan genç çalıştırıcı, ''Türk futbolunun selası okunmak üzere'' dedi.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Trendyol Süper Lig'de Beşiktaş'a deplasmanda 2-0 mağlup olan MKE Ankaragücü, tüm odağını Ziraat Türkiye Kupası'na çevirdi. Kupa yarı finalinde Beşiktaş'ı sahasında konuk edecek olan sarı-lacivertliler, rakibi karşısında rövanş öncesi avantajı eline geçirmeyi hedefliyor. MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu da karşılaşma öncesinde açıklamalarda bulundu.

TÜRK FUTBOLUNUN SELASI OKUNMAK ÜZERE

Resim

''Türk futbolunun düzelmesi için 25-30 seneye ihtiyacı var'' diyen Emre Belözoğlu, ''Sosyokültürel bir problem var. Bunu gençler düzeltecek. Türk futbolunun şu anki mevcut düzende değişmesi, güneşin buz tutmasıyla bir. Türk futbolunun düzelmesi için 25-30 seneye ihtiyacı var. Söylediklerimizin bir karşılığı yok. Türk futbolunun ameliyat masasında olduğunu düşünmüyorum. Selası okunmak üzere. Çok ümitvari değilim'' ifadelerini kullandı.

SİNEYE ÇEKİYORUM

Resim

Emre Belözoğlu, Fenerbahçeli taraftarların kendisine yönelik eleştirilerine de cevap verdi. Genç teknik direktör, söz konusu durumla ilgili ''Bir teknik adamın geçmişte oynadığı takıma karşı maç kazandığında eleştiriler ve ağır hakaretler alması gerektiğine inanan herkesin çok fazla futbol bilgisi olduğunu düşünmüyorum. Bunun hakkaniyetle alakası yok. Fenerbahçe'ye karşı hiçbir hatam yok. Fenerbahçe'de formamın sonuna kadar hakkını verdim. İspatlayacağım hiçbir şey yok. Bu eleştirileri Fenerbahçeli olduğum için sineye çekiyorum'' dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN