Cengiz Ünder Fenerbahçe'ye veda ediyor! Yeni takımı herkesi şaşırttı...

Cengiz Ünder Fenerbahçe'ye veda ediyor! Yeni takımı herkesi şaşırttı...

Sezon başında transfer olduğu Fenerbahçe'de beklentilerin altında kalan Cengiz Ünder, sezon sonunda sarı-lacivertli formaya veda etmeye hazırlanıyor. Kanarya'nın yıldız isminin yeni durağı herkesi şaşırttı.

Sezon başında 15 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Fenerbahçe'ye transfer olan ancak performansıyla hayal kırıklığı yaratan Cengiz Ünder, sarı-lacivertli ekibe veda etmeye hazırlanıyor. A Milli Takım'ın yıldız isminin yeni durağı herkesi şaşırttı.

Bu akşam 35. hafta karşılaşmasında deplasmanda Konyaspor'un konuğu olacak Fenerbahçe'de sıcak saatler yaşanıyor. 2013-2014 sezonundan bu yana devam eden şampiyonluk özlemini sezon sonunda dindirmeyi hedefleyen Fenerbahçe, sezon sonunda Cengiz Ünder ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor.

Fotomaç'ın haberine göre; Sezon başından bu yana ortaya koyduğu performansla eleştiri oklarının hedefindeki isim haline gelen Cengiz Ünder, sezon sonunda Fenerbahçe'ye veda edecek.

Frosinone'nin yanı sıra Verona ve Genoa'nın da Cengiz Ünder'i transfer listesine eklediği öne sürüldü. Cengiz'in de baskıdan ve eleştirilerden olumsuz etkilendiği bu nedenle kiralık olarak yeniden İtalya'ya dönme fikrine sıcak baktığı ileri sürüldü.

Bu sezon Fenerbahçe forması altında 31 karşılaşmada görev alan 26 yaşındaki golcü oyuncu, sarı-lacivertli forma altında 9 gol 3 asiste imza attı. Yıldız golcünün güncel piyasa değerinin 16 milyon euro olduğu öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN