Beşiktaş'a 15 milyon euroluk savunmacı! Kartal yeni defansını İngiiltere'de buldu...

Beşiktaş'a 15 milyon euroluk savunmacı! Kartal yeni defansını İngiiltere'de buldu...

Sezon sonunun yaklaşmasını fırsat bilen Beşiktaş, takviye operasyonuna başladı. Siyah-beyazlı ekip, 15 milyon euroluk savunma oyuncusunu kadrosuna katmak için şimdiden düğmeye bastı.

Geçen hafta Samsunspor karşısında alınan beraberlik sonrasında Portekizli çalıştırıcı Fernando Santos ile yollarını ayıran Beşiktaş, sezon sonuna kadar takımı Serdar Topraktepe'nin çalıştıracağını açıklamıştı. Dün akşam evinde ağırladığı Ankaragücü'nü 2-0 mağlup eden siyah-beyazlı ekip, yaz transfer dönemi için düğmeye bastı. Kartal, 15 milyon euroluk savunmacıyı kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Tarihinin en başarısız sezonlarından birini yaşayan Beşiktaş, yaz transfer sezonu için kolları sıvadı. Yeni sezonda şampiyonluk mücadelesi vermeyi hedefleyen siyah-beyazlı ekip, 15 milyon euroluk savunma oyuncusunu kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Bir yandan teknik adam arayışlarını hızlandıran Beşiktaş, bir yanda da gelecek sezonunun planlamasını yapmaya çalışıyor. Sezon başından bu yana savunma hattında büyük sorunlar yaşayan siyah-beyazlı ekip, bu doğrultuda yeni sezonda önceliğini savunma takviyesine verdi.

Fotomaç'ın haberine göre; Yeni sezonda şampiyonluk yarışı vermeyi hedefleyen Beşiktaş, İngiltere Premier League ekibi Fulham formasını terleten İngiliz savunma oyuncusu Tosin Adarabioyo'yu kadrosuna katmak için kolları sıvadı.Tosin Adarabioyo: Fulham defender close to first-team return after injury in boost for Marco Silva's team | Football News | Sky Sports

Siyah-beyazlı ekibin 26 yaşındaki İngiliz savunma oyuncusu ile ilk görüşmeyi gerçekleştirdiği öne sürüldü. Kartal'ın sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan tecrübeli savunma oyuncusunun transferinde ısrarcı olduğu iddia edildi.

Güncel piyasa değeri 15 milyon euro olan İngiliz savunmacı bu sezon Fulham forması altında 24 karşılaşmada görev alırken 2 gole imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN