Beşiktaş yeni Aboubakar'ını buldu! Hasan Arat özel jetiyle Fransa'dan getiriyor: Daha 24 yaşında, 10 gol 2 asist...

Beşiktaş yeni Aboubakar'ını buldu! Hasan Arat özel jetiyle Fransa'dan getiriyor: Daha 24 yaşında, 10 gol 2 asist...

Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması devam ediyor. Bu sezon Süper Lig'de istediği başarıyı gösteremeyen siyah-beyazlılar forvet hattına güçlü bir isim bulmak istiyor. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları heyecana boğdu. Beşiktaş yeni Aboubakar'ını buldu! Başkan Hasan Arat özel jetiyle Fransa'dan getiriyor. Daha 24 yaşında olan genç yıldız ortalığı kasıp kavuracak. İşte sürpriz transferin detayları...

Bu sezon Süper Lig'de bir türlü istediği başarıyı gösteremeyen Beşiktaş'ta gelecek sezon çalışmaları başladı. Birçok teknik adam deneyen siyah-beyazlılar son olarak Portekizli hoca Fernando Santos ile yolları ayırmıştı. Eksik bölgeleri güçlendirmek isteyen Beşiktaş, aradığı forveti sonunda buldu. Başkan Hasan Arat yeni Aboubakar'ı özel jetiyle getiriyor. Daha 24 yaşında, 10 gol 2 asistle adeta parlıyor.

BEŞİKTAŞ YENİ ABOUBAKAR'INI BULDU

Beşiktaş'ta yılın transferi gerçekleşmek üzere. Akşam'da yer alan habere göre; siyah-beyazlı yönetim Montpellier'de forma giyen 24 yaşındaki golcü oyuncu Akor Adams'ı kadrosuna katmak istediği belirtildi. Genç yıldız bu sezon performansıyla adeta parlıyor.

yeni-proje-2024-05-07t103942-039.jpg

HASAN ARAT ÖZEL JETİYLE GETİRİYOR! 10 GOL 2 ASİST...

Montpellier'in Norveç ekibi Lillestrom'dan 4.5 milyon euroya transfer ettiği forvetin güncel piyasa değeri 10 milyon euro olarak gösteriliyor. Son haftalarda gol atamayan genç yıldız Avrupa devlerinin radarına girmiş durumda.

yeni-proje-2024-05-07t103926-263.jpg

Bu sezon Ligue 1 ekibiyle 31 maça çıkan Nijeryalı Akor, 10 gol ve 2 asistlik performans sergiledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN