Beşiktaş Başkanı Hasan Arat yeni sportif direktör için isim verdi

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat yeni sportif direktör için isim verdi

Siyah-beyazlıların Başkanı Hasan Arat spor gündemine dair açıklama yaptı. Başkan Arat, sportif direktör adaylarından birinin ismini verdi. İşte sportif direktörlük için sürpriz isim...

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, TRT Spor'da gündeme dair açıklama yaptı. Yeni teknik direktör ve transfer çalışmalarıyla ilgili konuşan Arat, sportif direktör için ise isim verdi.

Hasan Arat, Beşiktaş'ın sportif direktör adaylarıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "7-8 sportif direktör ile görüşme halindeyiz Devin Özek de bunlardan biri" ifadelerini kullandı.

Hasan Arat sözlerine şöyle devam etti:

"Yaz döneminde gelmek isteyen çok önemli isimler var. Yerli çok önemli isimlerimiz var. Çalışmaları yapıyoruz, sonrasında değerlendirme ve karar zamanı. Şu an hedef Türkiye Kupası. Bizden bu yüzden bir isim beklemeyin"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN