Aziz Yıldırım ve Sadettin Saran görüşüp karar verdiler! Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü belli oldu: 5 Avrupa kupası var...

Aziz Yıldırım ve Sadettin Saran görüşüp karar verdiler! Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü belli oldu: 5 Avrupa kupası var...

Fenerbahçe'de teknik direktör krizi devam etmekte. Son dönemde sarı-lacivertlilerde en çok eleştirilenlerin başında gelen teknik direktör İsmail Kartal'ın ipi kesildi. İki başkan Aziz Yıldırım ve Saadettin Saran bir araya gelip görüştüler. Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü belli oldu. 5 Avrupa kupası olan efsanevi hoca takımın başına getiriliyor. İşte Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü...

Süper Lig'de şampiyonluk yolunda üst üste puan kayıpları yaşayan Fenerbahçe'de başkanlık seçimine doğru gidilirken bir son dakika kararı alındı. Sarı-lacivertlilerde teknik direktör İsmail Kartal gönderiliyor. Başkanlar Aziz Yıldırım ve Sadettin Saran görüşüp karar verdiler. Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü belli oldu. Efsanevi hoca takımın başına getiriliyor. 5 Avrupa kupası bulunmakta.

FENERBAHÇE'DE DEPREM ÜSTÜNE DEPREM

Trendyol Süper Lig’de sezon başında adeta fırtınalar estiren Fenerbahçe, son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşamaya devam ediyor. Sarı-lacivertli takım ilk olarak 33. hafta maçında Sivasspor ile deplasmanda 2-2 berabere kalarak kritik bir puan kaybı yaşadı. Süper Lig'in 35. haftasında ise Konyaspor ile karşı karşıya gelen sarı-lacivertliler rakibiyle 0-0 berabere kalarak Galatasaray'ın 6 puan arkasına düştü.

İSMAİL KARTAL TAKIMDAN GÖNDERİLİYOR

Kritik maç sonrası basın açıklamasında bulunan teknik direktör İsmail Kartal, "Yarışa devam ediyoruz. Matematiksel olarak hala yarışın içindeyiz. Ümit ilgili herhangi bir şey söyleyemeyiz ama matematiksel olarak hala şansımız devam ettiği sürece biz son maça kadar elimizden gelenin en iyisini yapacağız." dedi. Kartal'ın bu açıklaması taraftarları adeta sinir krizine çevirdi.

yeni-proje-2024-04-23t110548-443.jpg

Fenerbahçe’de İsmail Kartal’ın durumu sezon sonundaki başkanlık seçimi sonrası netleşecek. Ancak mevcut başkan adayları Kartal ile devam etmek istemiyor. Aday olmayı planlayan Sadettin Saran yaptığı son açıklamada "Biz Ali beyin şeffaflığı sayesinde ekim ayından beri ciddi bir şekilde çalışıyoruz ve şunu iddia ediyorum sadece Fenerbahçe’nin değil Türk spor tarihinin en hazır yönetimiyle geliyoruz." demişti.

AZİZ YILDIRIM VE SADETTİN SARAN KARARI VERDİ: FENERBAHÇE'NİN YENİ HOCASI BELLİ OLDU

Bu yönde adım atan Sadettin Saran, dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho ile görüştüğü ifade edildi. Mourinho’nun da Fenerbahçe’de çalışmaya sıcak baktığı belirtildi. Öte yandan başkan adayı olacağı konuşan Aziz Yıldırım’ın da Jose Mourinho ile çalışmak istediği ve görüştüğü öne sürülmüştü.

yeni-proje-2024-05-09t105409-905.jpg

Kariyerine 2000'de Benfica'nın başına geçerek başlayan Jose Mourinho adını elit teknik direktörler arasına yazdırmış bir isim. 2002/03 sezonunda Porto ile lig, kupa ve süper kupa şampiyonluğu yaşayan Mourinho, bir de UEFA Kupası'nın sahibi oldu. Bir sonraki sezon Şampiyonlar Ligi kupasını kaldırdı. Aynı başarıyı Inter'de 2009/10 sezonunda tekrarladı. 2016/17 sezonunda Manchester United ile UEFA Avrupa Ligi kupasını kaldırırken 2021/22'de Roma ile Konferans Ligi'nde şampiyonluk yaşadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN