A Milli Hentbol Takımı'nda hedef İtalya

A Milli Hentbol Takımı'nda hedef İtalya

Türkiye A Milli Erkek Hentbol Takımı, yarın Sakarya'da karşılaşacağı İtalya maçının hazırlıklarını tamamladı. Başantrenör Okan Halay, "Amacımız burada ilk ayakta kendimize yakışan bir oyun ve aynı zamanda ikinci maç için avantajlı skor elde etmek. Bunu elde edebilecek güçte olduğumuza inanıyoruz" dedi.

A Milli Erkek Hentbol Takımı, 2025 Erkekler Dünya Hentbol Şampiyonası Avrupa Elemeleri 1'inci turunun ilk maçında İtayla ile karşı karşıya gelecek. Milliler, maçın oynanacağı Serdivan Spor Salonu'nda yaptığı antrenmanla hazırlıklarını tamamladı. Ay-yıldızlılarda; başantrenör Okan Halay, kaptan Ramazan Döne ve Baran Nalbantoğlu, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

hentbol.jpg
İkinci maç öncesinde avantajlı bir skor elde etmek istediklerini dile getiren A Milli Erkek Hentbol Takımı Başantrenörü Okan Halay, "2025 Dünya Şampiyonası elemelerinde 2 ayaklı maçın 1'inci maçını Sakarya'da, yarın evimizde oynayacağız. Amacımız burada ilk ayakta kendimize yakışan bir oyun ve aynı zamanda ikinci maç için avantajlı skor elde etmek. Bunu elde edebilecek güçte olduğumuza inanıyoruz. Tüm çalışmalarımızı bunun üzerinde kurduk. İnşallah yarın buradan alnımızın akıyla galibiyetle ayrılacağız" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN