700 milyon dolar...Beyzbol tarihindeki en büyük anlaşma imzalandı

700 milyon dolar...Beyzbol tarihindeki en büyük anlaşma imzalandı

MLB tarihindeki en büyük anlaşma Japon beyzbol yıldızı Shohei Ohtani ile imzalandı. Ohtani,Los Angeles Dodgers ile 10 yıllık, 700 milyon dolarlık sözleşmeye imza atarak yeni rekorun sahibi oldu.

Major League Baseball (MLB) tarihinin en büyük transfer anlaşması 700 milyon dolar ücretle Japon beyzbol yıldızı Shohei Ohtani ile Los Angeles Dodgers arasında gerçekleşti.

Los Angeles Angels takımından ayrılan 29 yaşındaki Ohtani, bu haberini Instagram hesabı üzerinden paylaştı. Amerikan basınına göre, son üç yılda iki defa en değerli oyuncu (MVP) unvanını kazanan ve birçok takımın transfer listesinde üst sıralarda yer alan Ohtani, Dodgers ile on yıllık bir sözleşme karşılığında bu meblağı alacak.

AARON JUDGE'IN ÜNVANINI ELİNE ALDI

Hem atıcı hem de vurucu olarak oyun kabiliyetine sahip nadir oyunculardan biri olan Ohtani, bu anlaşma sayesinde New York Yankees'ten Aaron Judge'ı geride bırakacak.

JUDGE 360 MİLYON DOLAR İLE 9 YILLIK SÖZLEŞME İMZALAMIŞTI

Judge, 360 milyon dolar karşılığında dokuz sezon için anlaşma yapmıştı. Ohtani, bu sözleşme ile MLB tarihindeki en yüksek kazanç sağlayan oyuncu olma ünvanını elde edecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN