58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun üçüncü etabını Alexey Lutsenko kazandı

58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun üçüncü etabını Alexey Lutsenko kazandı

58'inci Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun "Kraliçe" olarak adlandırılan 104.1 kilometrelik Fethiye-Fethiye (Babadağ) etabını Astana Takımı'ndan Alexey Lutsenko, 3 saat 34 dakika 17 saniye ile kazandı. Alexey Lutsenko yarınki Fethiye-Marmaris etabında genel ferdi klasman birincisi olarak Turkuaz Mayo'yu giyecek.

58'inci Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun üçüncü gününde 156 sporcu Fethiye'den verilen startla pedal bastı. Deniz seviyesinden bin 950 metre yüksekliğe çıkan bisikletçiler, zorlu etap sonunda Babadağ'daki finişi gördüler. Astana Takımı'ndan Alexey Lutsenko, 3 saat 34 dakika 17 saniye derece elde ederek TUR'un üçüncü gününde genel ferdi klasman birinciliğini elde etti. Alexey Lutsenko, bu başarısı ile yarınki Fethiye-Marmaris etabında Turkuaz Mayo'nun sahibi oldu.

Fethiye-Fethiye etabının Babadağ tırmanışı bir Uluslararası Bisiklet Birliği (UCI) yol yarışında kullanılan en sert yokuş olarak tarihe geçti.

MOSSO'NUN SPONSORLUĞUNDAKİ SPRİNT PRİMİNİ BOUVİER KAZANDI

Etabın 31.3 kilometresinde Mosso'nun sponsorluğundaki sprint primi gerçekleşti. 63 metre irtifada gerçekleşen sprint primi için çizgiyi ilk geçen sporcu Bike AID Takımı'ndan Leo Bouvier oldu. İkinciliği Green Takımı'ndan Luca Colnaghi, üçüncülüğü de Spor- Toto Takımı'ndan Doğukan Arıkan elde etti.

tur2.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN