İzmir'de takla atan araçtaki bir kişi öldü 2 kişi yaralandı

İzmir'de takla atan araçtaki bir kişi öldü 2 kişi yaralandı

Türkiye'nin farklı noktaların ölümlü feci kaza haberleri gelmeye devam ediyor. İzmir'de meydana gelen kazada bir otomobil takla attı. Araçta bulunan bir kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ise yaralandı.

İzmir'in Buca ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti ve iki kişi yaralandı. Kazada, Y.B. (18) tarafından kullanılan 35 AY 0837 plakalı otomobil, Atatürk Caddesi Kaynaklar mevkisinde kontrolünü kaybederek aydınlatma direğine çarptı ve ardından takla attı.

KALDIRIMA ÇIKARAK DURDU

Otomobil, kazanın etkisiyle kaldırıma çıkarak durabildi. Olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri yönlendirildi. Yapılan incelemede, araçta bulunan Batuhan Kahraman'ın (18) yaşamını yitirdiği belirlendi.

1kapak.jpg

Kazada yaralanan sürücü ile araçtaki P.A.G. (18) Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralılardan P.A.G'nin hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN