Fren yerine gaza bastı 14 araca çarptı

Fren yerine gaza bastı 14 araca çarptı

İstanbul'un Ümraniye ilçesinde meydana gelen olayda bir sürücü fren yerine gaza basınca 14 araca birden çarptı. Olayda maddi hasar oluşurken sürücü işlemler için polis merkezine götürülürdü.

Ümraniye'de meydana gelen trafik kazasında, kontrolden çıkan bir hafif ticari araç, park halindeki 14 araca çarparak durabildi. Kazada sürücünün kimliği henüz belirlenemezken, olayda şans eseri yaralanma olmadı.

MADDİ HASAR MEYDANA GELDİ

23 Nisan Caddesi'nde yaşanan olayda, 34 DGK 750 plakalı hafif ticari araç sürücüsü yokuş aşağı giderken fren yerine gaza bastı. Kontrolünü kaybeden sürücü, yol kenarında park halinde bulunan 14 araca çarptı. Araç bir süre ilerledikten sonra durabildi.

Sürücü kazayı yara almadan atlatırken, park halindeki araçlarda maddi hasar meydana geldi.

1kapak-002.jpg

Kazanın ardından polis ekipleri kaza yerine sevk edildi ve güvenlik önlemleri alındı. Ekipler, caddeyi geçici olarak trafiğe kapatarak müdahalede bulundu.

1kapak-003.jpg

Kaza sonrasında sürücü işlemler için polis merkezine götürülürken, araçlar çekiciyle kaldırıldı ve cadde yeniden trafiğe açıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN