Eskişehir Büyükşehir standı Çanakkale’de büyük ilgi gördü

Eskişehir Büyükşehir standı Çanakkale’de büyük ilgi gördü

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Çanakkale Belediyesi tarafından düzenlenen Yerel Tohum Takas Şenliği’ne katılarak, Çanakkaleli vatandaşlarla yerel tohumları paylaştı. Şenlikte Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Yerel Tohum Merkezi’nin standı vatandaşların akınına uğradı.

Türkiye genelinde yerel tohumu yaygınlaştırarak üretimi arttırmak için milyonlarca tohumu Eskişehir’de ve online başvuru yoluyla ülkenin dört bir yanına dağıtan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, belediyelerin düzenlediği tohum takas şenliklerine de katılarak yerel tohumları vatandaşlara ulaştırmaya devam ediyor.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi son olarak, Çanakkale Belediyesi’nin düzenlediği Yerel Tohum Takas Şenliği’ne katıldı. Halk Bahçesi'nde gerçekleştirilen şenliğe Eskişehir Büyükşehir Belediyesinin yanı sıra çevre illerden de katılım sağlandı.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Yerel Tohum Merkezi, şenlikte kurduğu stant ile vatandaşlara tohum dağıtırken, yoğun ilgi gören standı Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek de ziyaret etti. Başkan Erkek, şenliğe katılım nedeniyle Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’ye teşekkür etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN