Al Pacino beyazperdeye geri dönüyor: Bu kez 'şeytan çıkartacak'

Al Pacino beyazperdeye geri dönüyor: Bu kez 'şeytan çıkartacak'

Yaşayan efsane Al Pacino, korku filmi “The Ritual” ile beyazperdeye geri dönüyor. Pacino'ya filmde İngiliz oyuncu Dan Stevens eşlik edecek. İkili, "gerçek bir hikayeden" uyarlanan iddialı yapımda, şeytanlarla savaşan rahipleri canlandıracak.

Hollywood'un gelmiş geçmiş en büyük oyuncularından Al Pacino ve İngiliz aktör Dan Stevens, yeni bir korku filminde bir araya geliyor. "The Ritual" adındaki film, Emma Schmidt’in "gerçek hikâyesinden" ilham alıyor. Pacino ve Stevens, filmde şeytanlar tarafından ele geçirilen bir kadını kurtarmaya çalışan özel güçlere sahip iki rahibi canlandıracak.

Variety’nin haberine göre; her iki karakter de farklı ideolojileri nedeniyle kendi aralarında çatışma yaşayacak. Pacino’nun canlandırdığı karakter kendi geçmişinin neden olduklarıyla yüzleşirken, Stevens’ın karakteri ise kendisini inancının gücünü sorgularken bulacak.

2-003.jpgDan Stevens

'The Ritual'un senaryosunu David Midell kaleme aldı. Midell, yapımı Enrico Natale ile birlikte yönetecek.

'GERÇEK HİKAYE'DEN UYARLANACAK

Yapım, kendisini ele geçiren şeytandan kurtulmak için yardıma ihtiyacı olduğunu iddia eden Emma Schmidt adlı bir kadının gerçek hikayesine dayanacak.

Ünlü oyuncular Ashley Greene ile Abigail Cowen da yapımın kadrosunda yer alan diğer oyuncular arasında. Ancak bu iki ismin hangi karakterleri canlandıracağı henüz bilinmiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN