Şener Şen: Meydanı gençlere bırakmam gerektiğine inanıyorum

Şener Şen: Meydanı gençlere bırakmam gerektiğine inanıyorum

Türk sinemasının efsanelerinden Şener Şen, verdiği röportajda “Gönlüm rahat. Büyük bir iç huzuruyla meydanı gençlere bırakmam gerektiğine inanıyorum” dedi.

Şu sıralar DasDas sahnenin Zengin Mutfağı oyunuyla tiyatro sahnesinde olan Şener Şen, oyunu için bulunduğu Antalya’da, AntSanat’ın ilk sayısına özel röportaj verdi.

Uzun yıllardır kariyeri konusunda epey seçici davranan ve çok az yapımda seyircinin karşısına çıkan usta aktör, kendisine yöneltilen "Neden bu kadar az film yapıyorsunuz" sorusuna içtenlikle cevap verdi. Şen, "Çok yoruldum artık. Sinemaya, üretimin had safhaya ulaştığı yıllarda başladım ve durmaksızın çalıştım. Gönlüm rahat. Büyük bir iç huzuruyla meydanı gençlere bırakmam gerektiğine inanıyorum" şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN