Recep İvedik 7'deki zam göndermesi sosyal medyanın gündeminde

Recep İvedik 7'deki zam göndermesi sosyal medyanın gündeminde

Disney Plus'ta yayınlanan "Recep İvedik" serisinin 7'inci filmi zam göndermesiyle sosyal medyanın gündemine oturdu. Ünlü komedyenin filmde yaptığı ekonomik kriz, çevre talanı ve iktidarın göç politikasına yaptığı göndermeyi değerlendiren Mahsun Kırmızıgül'ün "Kemal Sunal'ın filmlerindeki tadı aldım. Komedi dünyasında son yıllarda izlediğim en cesur film. İzleyin, hikayeler size çok tanıdık gelecek" sözleri sosyal medya kullanıcılarını ikiye böldü.

''Recep İvedik'' serisinin son filmi Recep İvedik 7, şehir hayatından bunalarak köy hayatına gitmeye karar veren Recep İvedik'in maceralarını ele alıyor. Ünlü komedyen Şahan Gökbakar'ın merakla beklenen filmine yorum yağarken Mahsun Kırmızıgül'den de dikkat çeken bir yorum geldi.

Şahan Gökbakar'ın filmde ekonomi ve zam eleştirisi yapması Twitter'da en çok konuşulanlar arasına girerken ünlü komedyen hakkında Mahsun Kırmızıgül de takipçilerini ikiye bölen bir yorum yaptı.

MAHSUN KIRMIZIGÜL'DEN TAKİPÇİLERİ İKİYE BÖLEN YORUM

Kırmızıgül paylaşımında "Şahan, yeni filmi Recep İvedik 7 ile yeni dönemde yapılan komedi işlerinden çok farklı bir filmle karşımızda. Kemal Sunal'ın filmlerindeki tadı aldım. Komedi dünyasında son yıllarda izlediğim en cesur film. İzleyin, hikayeler size çok tanıdık gelecek" ifadelerini kullandı.

Mahsun Kırmızıgül'ün yorumuna kimi takipçiler katılırken kimi ise Kemal Sunal benzetmesine katılmadı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN