Survivor Uğur Pektaş kimdir kaç yaşındadır nerelidir ve ne iş yapıyor?

Survivor Uğur Pektaş kimdir kaç yaşındadır nerelidir ve ne iş yapıyor?

Türkiye’de Survivor’ın ilk yapıldığı 2005 yılında yarışmanın şampiyonu olan Uğur Pektaş, bundan tam 15 yıl sonra yeniden Survivor 2020 kadrosunda yer aldı. Peki Arka Sokaklar dizisinin komser Murat’ı olarak karşımıza çıkan Uğur Pektaş kimdir, kaç yaşındadır, aslen nerelidir ve ne iş yapıyor? İşte detaylar…

Survivor Uğur Pektaş, yıllar sonra yeniden katıldığı yarışmada en dikkat çeken isimler arasında yer alıyor. İstanbul doğumlu olan ünlü oyuncu, Survivor yarışmasında elde ettiği birinciliğin ardından birçok projede yer aldı. Uğur Pektaş’ın hayat hikâyesine dair bilgiler karar.com’da…

UĞUR PEKTAŞ KİMDİR?

Survivor Uğur Pektaş, 16 Nisan 1979 yılında İstanbul’da doğmuştur. Türkiye’de Survivor’ın yayınlandığı 2005 yılında yarışmaya katılarak birinci olan Uğur Pektaş, buradan sonra oyunculuğa atıldı. Kuşdili ile Düşler ve Gerçekler dizilerinde rol alan Uğur Pektaş, Kanal D’nin en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar’da Komiser Murat karakterine hayat verdi. Aynı dizide rol alan ve kendisi gibi oyuncu olan Gamze Özçelik’le evlendi ve bu evliliğinden Murathan adından bir oğlu oldu.

20-02/17/ugur-pektasjpgg.jpg

Gamze Özçelik’le birlikte birlikte Arka Sokaklar dizisinden ayrılan Uğur Pektaş, İlker İnanoğlu’nun diziden ayrılmasından sonra tekrar geri dönmüş, İnanoğlu da daha sonra ayrılıp tekrardan ekibe dâhil olmuştu. Onunla beraber eşi Gamze Özçelik de diziye geri döndü. Ardından Arka Sokaklar dizisinden tekrardan ayrıldı.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN