Survivor Barış Murat Yağcı kimdir kaç yaşındadır nerelidir ve ne iş yapıyor?

Survivor Barış Murat Yağcı kimdir kaç yaşındadır nerelidir ve ne iş yapıyor?

Survivor 2020 kadrosunda yer alan Barış Murat Yağcı’nın hayat hikâyesi bir hayli ilgi çekici. Survivor ünlüler takımında yer alan Barış Murat Yağcı, oyuncu Birce Akalay’ın kuzenidir. İşte bilmeniz gerekenler…

Survivor 2020’de ünlüler takımında olan Barış Murat Yağcı, Şevkat Yerimdar, Kiralık Aşk ve Kocamın Ailesi dizilerinde izleyicinin karşısına çıkarken, bir dönem basketbol da oynadı. Geçirdiği kaza sonrası basketbolu bırakan Survivor Barış Murat Yağcı kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir ve ne iş yapıyor? Tüm detaylar karar.com’da…

SURVİVOR BARIŞ MURAT YAĞCI KİMDİR?

Barış Murat Yağcı 1990 İzmir doğumludur. Bahçeşehir Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunudur. Şuan Anadolu Üniversitesi Spor Yönetimi bölümünde eğitimine devam etmektedir. Anne babası ayrılmıştır. Üvey babası Erhan Ernak, Galatasaray ve Milli Takım Basketbol antrenörüdür.

Üvey babasının yönlendirmesiyle basketbola başlamıştır. 2003 2004 yıllarında Efes Pilsen’de forvet olarak oynamıştır. Efes Pilsen’in ardından Pertevniyal’e geçmiştir. 8 sene aktif basketbol oynayan Yağcı, 3 sene önce geçirdiği kaza nedeniyle basketbolu bırakmıştır. Kaza sonrası aşil tendonu ve çapraz bağlarında sakatlık yaşamıştır.

DİĞER BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

Oyuncu Birce Akalay ile kuzen olan Barış Murat Yağcı, modellik de yapmıştır. Milano, Brezilya ve İsviçre’de modellik yapmıştır. Onu modelliğe kuzeni Birce Akalay yönlendirmiştir. Fashion Week’te yer alan Yağcı, çeşitli markaların katalog çekimlerine katılmıştır. Modelliğin ardından Best Model’e katılmış ve ilk 20’ye kalmıştır.

20-02/10/baris-murat-yagcijpgg.jpg

Ancak yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle yarışmadan çekilmek zorunda kalmıştır. Oyunculuk tecrübesi de bulunan Barış Murat Yağcı; Kiralık Aşk, Kocamın Ailesi ve Şevkat Yerimdar dizinlerinde oynamıştır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN